Moelv, 10. til 12. februar 2006

Vi kjørte oppover fredag ettermiddag, forventningsfulle og glade. Hadde et middagsstopp hos svigerfar på Tangen hvor Victor skulle tilbringe helgen, før vi reiste videre til Moelv. Vi kom frem til hytta i ca 20-tiden og det var KJEMPE kaldt! Det ble  ikke mye hvile for Obelix og Cesar i bilen i løpet av helgen, det var det alt for kaldt til – over -20 grader på det verste!

For første gang hadde vi fått en stor hytte med dusj og det var kjempe deilig. Dessverre så ble barna til Linda og Eddie syke så vi ble alene på hytta. Første kvelden ble det ikke mye annet en TV-titting og en kveldstur med hundene.

 

LØRDAG

Agility; Dommer Kristin Jæger, dommerelev Per B. Kirkevold

Her var Obelix og jeg igjen ikke helt på nett. Starten gikk greit, men det ble ikke stigefelt fordi jeg gjorde ikke som jeg pleier. Obelix satt nok en gang «fast» i pølsa – krapp sving. Lå en hund rett ved rørinngangen så den trakk mer en selve røret og det ble MASSE tull i slalåmen, det var virkelig katastrofe! FIRE ganger gikk Obelix slalåmen før det ble bra, to høyre og to venstre. En eller to av gangene var det hund som var rett på utsiden av båndet, slalåmen sto helt inntil. De to neste gangene vet jeg ikke hvorfor det gikk feil. Etter det ble det bare tull og det endte med tre vegringer og disk.

Hopp; Dommer Kristin Jæger, dommerelev Per B. Kirkevold

Her gikk det greit en stund, men så begynte tullet igjen. Først vegret Obelix på et hoppehinder som jeg ikke skjønner hvorfor selv etter å ha sett på videoen. På slalåmen ble det tull igjen, var en hund som kom ned fra tribunen akkurat når Obelix var i slalåmen – MÅ trene mer på forstyrrelser! Så toppet det hele seg med nok en føringsfeil fra min side, trodde jeg var klar å tydelig på riktig rørinngang, men tydeligvis ikke – disk.

På kvelden var vi så utslitt at det ikke ble de store utskeielsene, dro fra hallen først kl. 20.45. En øl og litt mat på hytta til Gro, Kari og Karine så var fnisingen i gang. Vi hadde en kjempe hyggelig kveld. 

 

SØNDAG

Agility; Dommer Magne Alden, dommerelev Per B. Kirkevold

Resultatmessig det beste løpet i hele helgen, MEN jeg KLAPPET noe utrolig mye i dette løpet og det har jeg ikke gjort på i hvert fall et år 😦 MEN Obelix jobbet som en helt og vi fikk bare en vegring på hjulet – Obelix hoppet ved siden av. Så det endte med 5 feil og jeg tror også tidsfeil på grunn av vegringen.

Hopp; Dommer Magne Alden, dommerelev Per B. Kirkevold

Her så det ut som om det skulle bli helgens beste løp, men så kom vi til slalåmen og nå kan jeg ikke «skylde» på at den var for nærme publikum heller fordi slalåmen sto på et helt annet sted 😦 Jeg var litt «irritert» på at det ikke gikk denne gangen heller så jeg trodde jeg skulle spare tid på å fortsette der Obelix hoppet ut, men han ble så usikker på meg at jeg brukte nesten 8 sekunder bare på å få han videre. Det skal jeg ALDRI gjøre mer – det blir mengde trening på slalåm når snøen forsvinner. Bortsett fra det gikk det nogenlunde greit, men et par svinger ble alt for store.

Lag; Det ble ikke noe lag på meg da det kun var Liv Ingunn og jeg som var på Moelv fra laget vårt.

Ble ikke tidlig ferdig i dag heller, var vel ferdig i 17-18 tiden. Heldigvis så skulle vi bare til svigerfar og bli over til mandagen.

PS! En stor takk til Linda som meldte oss på til Jutlandia Cup.

2 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

2 responses to “Moelv, 10. til 12. februar 2006

  1. Jeg lurer meg på om du husker alle stevner så godt i etterkant………

  2. Ikke så lenge etter, men ja jeg husker det vanligvis en 2-3 dager etter. Her har jeg jukset med video for jeg skrev om det tross alt 12 dager etter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s