Trening Bygdø, 26/2-2006

Tilstede: Ingrid, Jan, Linda (fra Færøyene), Kjetil, Victor og jeg

Egentlig så burde jeg ha laget en egen «post» om hjemmetrening, men jeg kan heller fortelle hva vi gjorde på formiddagen i dag før jeg forteller om treningen på Bygdø.

Etter å ha akt en stund med Victor i formiddag begynte vi å bygge snøborg. Kjetil lagde en tunnel fra borgen og ut. Og gjett hvem som ikke kunne dy seg medtanke på agility trening?! Kjetil og jeg. Obelix og Cesar ble sendt frem og tilbake gjennom «snø-tunnelen» og når Obelix fikk drakamp med lua mi når han kom ut, ble han ekstra ivrig :-).

Tilbake til Bygdø. Det var en redusert gjeng på trening bortsett fra Linda da. Jan og Ingrid kom nesten direkte fra hytta. Jan hadde måkt snø og snekret, og var rimelig støl. Vips har problemer med ryggen og skulle ikke trenes, og Tullik skulle trene for første gang på 3 måneder så Ingrid skulle ta det rolig med henne. Tullik ville ikke ta det rolig 🙂 Og Kjetil var kjempe forkjølet.

Så til Obelix og meg. Første runde på søndager er alltid en hel bane og det gikk over all forventing, ja ikke første gang da fordi da kom Cesar løpende inn i banen etter at vi hadde tatt 4-5 hindre, men andre gangen. Obelix fulgte meg kjempe bra, han tok serpentiner, stjerne og nesten alle felt. Det er nemlig to ting som jeg burde huske hver trening og det er knebandasjer OG astmamedisin, gjett hva jeg glemte?

Nest siste hinder var stigen (se banetegning tilslutt) og jeg var på etterskudd. Da Obelix var på nedgangen av stigen var jeg 2-3 meter etter, og Obelix snudde seg for å så etter meg og hoppet av feltet. Vi tok stigen en gang til med det buede røret foran og da satt det som smurt. Det gikk som sagt veldig bra på banen første gang, men når jeg begynte å «pirke» på detaljer ble det ikke fullt så bra, men vi fikk avsluttet med at alle feltene satt og en bra fremadsending.

En liten kommentar til slalåmen. På Moelv var den et mareritt og jeg ville se hvordan det gikk i dag. Når jeg gikk hel bane gikk det bra, men når jeg begynte å trene noen få hindre før og etter ble det bare tull, følte at jeg begynte å «nøle» i gangen min slik at Obelix ble usikker. Må få noen til å se på meg neste gang eller få filmet det så jeg kan finne ut hva jeg gjør feil. 

Må tilslutt bare «skryte» av at Jan kommenterte at han synes Obelix og jeg gikk kjempe bra til ikke å ha trent noe særlig OG at han synes at Obelix var blitt raskere 🙂 . Gleder meg til neste trening. 

 

 

3 kommentarer

Filed under Agility trening

3 responses to “Trening Bygdø, 26/2-2006

  1. Har Victor også vært på trening 🙂 To ting du bør huske å ha med på hver trening – hmmm – kanskje det hjelper at du skriver det her……

  2. Gro

    Ikke rart at du får skryt! Du er flink nemlig!!!!!!! Du har vel egentlig fortrengt at du ikke har trent på lenge du tror jeg.

    Veldig hyggelig å ha deg tilbake på trening igjen.

  3. Jeg venter spent på hva du har tenkt å gjøre på en fredag kveld med to hunder…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s