Bjerkåsholmen, 4/3-2006

Ny dag nye muligheter. Før jeg forteller om min enkle trening av Obelix i dag, så har jeg lyst til å fortelle litt om hva jeg selv har gjort i dag . For de som ikke vet det så går jeg på instruktørkurs hos Din Beste Venn. Et kurs som går over 8 helger med avsluttende eksamen i juni, en praktisk og en teoretisk del. Sistnevnte er 6 timer lang! Når jeg går på dette kurset har jeg også muligheter for å være hjelpeinstruktør

på valpekurs og/eller grunnkurs. Jeg er nå hjelpeinstruktør på grunnkurs og i dag hadde vi såkalt «Markadag». Vi møttes på parkeringsplassen var Frambu og gikk innover i skogen sammen med grunnkurs deltakere fra 3 forskjellige kurs. Det var spor som var tema i dag, alle hundene skulle få prøve seg på å gå spor. For meg var dette helt gresk, men etter å ha vært figurant (LES: ligget i snøen 🙂 ) i ca 1,5 time må jeg si at jeg skjønner litt mer. Jeg fikk veldig lyst til å prøve dette på Obelix og Cesar. Kanskje de får det til………… Nok om det.

Tilbake til dagens bitte lille treningsøkt. Tenkte jeg skulle prøve litt mer på den spede starten på sikksakk mellom bena som jeg begynte på i går. Har kun startet med at han skal gå mellom bena mine mens jeg står stille, og så klikker jeg for det. Har funnet ut at jeg for en gangs skyld skal teste det at Obelix helt sikkert forstår hva jeg vil før jeg går til neste steg. Så vi satte i gang – fant fort ut at det var best å legge fra meg godbitene, ikke ha dem i hånden, hjemmelagde godbiter er veldig populært 🙂 Kjørte først en liten runde med 6 forsøk hvor Obelix gjorde riktig de tre siste gangene på første forsøk og uten hjelp. Tok så en liten pause og prøvde igjen litt senere og resultatet må jeg si meg fornøyd med; andre runde – 7 forsøk og 7 riktige passeringer. Kanskje jeg snart skal prøve å bevege med fremover. Nå har i hvert Obelix skjønt hva han skal gjøre når jeg står midt på gulvet med det ene benet foran det andre 🙂 Spent på hvor lenge det blir til neste gang vi prøver….

3 kommentarer

Filed under Annen trening

3 responses to “Bjerkåsholmen, 4/3-2006

 1. Solveig

  Spent på hvor lenge det blir til neste gang??? Jeg håper det blir en av de aller første dagene…..

 2. Det blir ikke i dag. Obelix er nettopp blitt tatt for å ha spist av søppleposen. Blir ikke noen trening på han i dag nei!

 3. Ååååh jag vill också gå det kurset!!!! 🙂
  Vi har ju länge pratat om att träffas i skogen och gå spår. Vi blev alla väldigt ivriga på det efter kantarellkurset men har inte gjort något med det. Jag tycker det är jättekul, har gjort det en del med Tyra men inte så mycket påsistone, tyvärr.
  Så flink du är med att använda klickern!!!
  När får vi se dig på träningen igen??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s