Bjerkåsholmen, 11/3-2006

Så fant jeg nok en gang litt tid til å «trene» hjemme. Fant frem hjemmelagde godbiter og klikker, og så trodde jeg at jeg skulle fortsette der jeg slapp sist med sikksakk mellom bena. Men en ting er sikkert, jeg er IKKE en dreven «klikker-bruker». Jeg min dumrian

klarte å holde klikkeren feil vei 😦 ! Så når jeg stilte meg opp og Obelix smatt mellom bena mine, så klarte jeg ikke å klikke 😦 . Det går dårlig å klikke når jeg holder klikkeren feil vei! «Idiot» – sa jeg til meg selv. Prøvde på nytt med klikkeren riktig vei i hånden, Obelix nølte litt, men heldigvis så gikk han mellom bena mine – puh!

Så kom neste «brøler». Etter at Obelix gikk mellom bena mine en 6-7 ganger på første forsøk, skulle jeg prøve å få han til å gå mellom bena mine når jeg tok et skritt frem FØR jeg belønnet. Men hvem klarer å klikke når han går igjennom første gang, og forventer at han skal gå igjennom når jeg tar et skritt frem uten å få godbit først?! Makan til talentløs klikkertrener!

For å rette opp fadesen så tok vi 2-3 runder med kun mellom bena, mens jeg sto stille, SÅ prøvde jeg å ta ett skritt frem å få han til å gå mellom bena nok en gang før han fikk belønning. Vi klarte det tilslutt 🙂 ! Tre ganger gikk Obelix sikksakk mellom bena mine ikke bare når jeg sto stille, men også når jeg gikk ett skritt frem før jeg klikket og han fikk belønning!

Kanskje det blir en ny økt senere i kveld 🙂

Det ble en bitte liten økt senere på kvelden 🙂 Vi tok 3 runder med sikksakk hvor jeg tok bare et skritt frem (Obelix gått sikksakk to ganger) og endte opp med 5 runder med sikksakk hvor jeg tok to skritt frem (Obelix gått sikksakk tre ganger)! Og det gikk kjempe bra! Litt glatt underlag med tanke på parketten så det går ikke så fort enda, men jeg kan jo prøve på et annet underlag neste gang. Jeg viste dette for Kjetil og han ville prøve dette med Obelix han også. Obelix var litt usikker, men startet på sikksakk’en etter litt nøling og Kjetil kunne også gå to skritt frem! Gjett om jeg var stolt. Dette er gøy!!

4 kommentarer

Filed under Annen trening

4 responses to “Bjerkåsholmen, 11/3-2006

  1. SÅ flinke dere er – jeg venter spent på å få se dette! Jeg holder stadig klikkeren gal vei – gikk faktisk til innkjøp av en klikker som var bredere i ene enden pga det 🙂 Glatt underlag, ja – jeg har denne uken vært og kjøpt en sklisikker løper å ha i stua – de gale har det godt!

  2. Takk for hyggelig kommentar i dagboka mi – har svart deg med nytt innlegg i dagboka mi 🙂

  3. Sikk sakk mellom beina er gøy 😉 Men – jeg er litt i tvil om jeg skal lære Liz det. Hun er såpass stor og kjapp at jeg ser for meg at jeg kommer til å «gå meg ned i bakken» både titt og ofte!!!

  4. Hi,hi kul att læsa. Been there, done that! Du ær flink! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s