Garasjen, 14/3-2006

Tilstede: Monica, Ylva, Solveig, Maria og Karine (m/Oliver).

Nå hadde jeg tenkt å skrive «Endelig fikk jeg trent agility» og det er jo sant, fordi jeg har bevilget meg selv pause fra hjelpeinstruktør jobben, MEN det er jo morsomt og veldig lærerikt det også. Det er ikke lett når man vil ha med alt 🙂 Jeg kom litt sent på trening i dag og var da så heldig at banen var ferdig bygget. Litt dårlig samvittighet for det, men sånn ble det nå en gang. Solveig filmet treningen så det blir spennende å se om det jeg skriver her stemmer med det som er filmet. Det vil tiden vise…

Her er banen vi trente på og det var virkelig et par ting jeg hadde lyst til å prøve ut utifra hva som skjedde på Stovner forrige helgen.

Jeg trente på hinderkombinasjon 1-2-3-4, 1-2-motsatt rørinngang, 1-2-9-8. Og en ting er helt klart, jeg har «glemt» hvordan jeg skal utnytte at Obelix er så var for mine kroppsbevegelser. Jeg merket fra første stund at jeg var for sent ut. Etter en liten «intern» peptalk gikk det bedre, og Obelix skjønte hvor jeg ville at han skulle gå. Bare for å få sagt det: «Obelix gjør alt riktig, jeg må bare vise riktig vei»

Trente også på mønefelt og der må jeg bare bli litt mer konsekvent. Jeg rotet noe veldig der! Gleder meg til å se videoen. Var veldig flink å løste opp etter knotet og tok 12-11-4-5-1.

Andre treningsrunde tok jeg hinder 11-3-motsatt rørinngang og det gikk overraskende bra. Tok også noen vippe passeringer og det gikkgreit, men vil veldig gjerne ha Obelix enda noe få cm nærmere vippekanten før han stopper. Det får jeg ta neste trening.

Konklusjon: GLEM RYGGEN OG FOKUSER PÅ OBELIX !

PS. Prøvde sikksakk’en i garasjen og det gikk ikke så bra. Obelix var nok i en litt annen modus – agility. Men jeg gikk tilbake til step 1, Obelix gikk gjennom bena mine en gang og det gikk greit. Tok så step 2, jeg tok et skritt frem og det gikk greit. Så avsluttet jeg.

 

 

Reklame

2 kommentarer

Filed under Agility trening

2 responses to “Garasjen, 14/3-2006

  1. Glemme ryggen? Går det an, da??? Får håpe du greier å snu deg bedre og bedre fremover 🙂

  2. Du er kjapp til å skrive kommentar, det er vel maks 5 min. siden jeg trykket PUBLISH. Kjempe gøy å vite at du følger med på blogg’en min.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s