Bjerkåsholmen, 23/3-2006

HURRA! HURRA! HURRA!

Obelix klarte å rygge bitte litt! Etter å ha lest igjennom tipsene jeg fikk forrige gang og tatt en telefon eller to, klarte jeg endelig å være såpass strukturert at jeg la en plan før jeg begynte å trene. En stor takk til Karine, Monica og Solveig 🙂

Første fant jeg ut hvilken vegg jeg skulle jobbe med og så satte jeg tørkestativet sånn passe tett inntil veggen. Og så prøvde jeg å få Obelix mellom tørkestativet og veggen og det var han ikke interessert i. Han satte seg, løp rundt meg og pep. Dyttet nesa mot bena mine, bjeffet og virket rimelig frustrert.

Så jeg tenkte at jeg skulle hjelpe han litt 🙂 Plasserte han mellom veggen og tørkestativet og rett foran teppet. Utfordringen var at Obelix enten rygget OG bjeffet, eller rygget OG satte seg ned før jeg rakk å klikke.

Prøvde så å henge et teppe over tørkestativet så det ble enda mere lukket og DA klarte jeg å klikke når Obelix rygget bitte bitte litt. Han hadde ikke skjønt det enda for jeg måtte fortsatt hjelpe han litt, men vi var på riktig vei. Obelix har aldri likt seg i trange områder, men jeg klarte nå å få klikket en 3-4 ganger når han rygget bitte litt når jeg gikk mot han. Tenkte egentlig at jeg skulle gi meg der og sa «Fri». Obelix flyttet seg ut fra den trange plassen og stoppet foran meg midt på stuegulvet. Jeg skulle jo til kjøkkenet så jeg gikk mot han og da rygget han igjen gitt 🙂 Ikke mye, men litt. Heldigvis så hadde jeg klikkeren rundt håndleddet så jeg fikk klikket. Tok da 2-3 ganger et skritt mot Obelix og han rygget! Gjett om jeg ble stolt! Ga jeg meg nå? Nei.

Jeg dro frem et håndkle og hadde skikkelig drakamp med han. Jeg avsluttet den og kom plutselig til å tenke på noe Aileen hadde spurt meg om, skulle man alltid bare trene en «øvelse» av gangen når man trener klikker,og jeg sa at ja det trodde jeg, men jeg var ikke sikker. Og hvem skulle da teste det – jo jeg. Satte det en bena foran det andre og ventet – Obelix gikk mellom bena!!! Og jeg kunne gå tre skritt fremover med Obelix i sikksakk før jeg klikket!!! Hurra – den øvelsen ser ut til å sitte, i hvert fall hjemme. Han tar startsignalet når jeg setter det ene benet foran det andre 🙂

 

3 kommentarer

Filed under Annen trening

3 responses to “Bjerkåsholmen, 23/3-2006

  1. Rygge, bjeffe, sette seg – dette høres akkurat ut som det jeg drev med igår :-))

  2. Sååå Kuuul!!!!!!!! 😀 Om jag har lært in Tyra ett helt nytt sammansatt triks så har jag koncentrerat mig på det, MEN har næstan alltid avslutat med en triks hon kænner till. Med sammansatt menar exempelvis att backa som krævde ganska många moment. Men med andra småtriks kan jag ta den ena en stund før att så gå øver till ett annat. Det beror helt och hållet på hururvida vi lyckas eller inte. Så længe Tyra lyckas så kan jag egentligen hoppa mellan hur många triks som helst.

  3. Så bra!! 🙂 Jeg kan trene på mange ting i samme økt, men hvor lurt det er vet jeg ikke 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s