Garasjen, 21/3-2006

Tilstede: Aileen, Gro, Ylva, Karine, Katrine, Maria, Kari og Solveig med vond arm.

Endelig var det tid for litt trening på meg igjen. Obelix var kjempe fornøyd da jeg pakket sakene hjemme og i hvert fall når jeg tok på båndet. Cesar skulle også få være med, men han så veldig skeptisk

på meg som om han ville si «Skal jeg virkelig være med DEG?» 🙂 Det er utrolig hvor innkjørt det er dette med hvem som trener med hvem……

Vi bygget to kombinasjoner + at jeg satte oppe slalåmen da jeg følte at nå måtte jeg få en bekreftelse på om Obelix virkelig kunne gå en full slalåmen på første forsøk uten å hoppe ut – han har jo ikke gjort det på de 3 siste konkurransene.

Her er den ene kombinasjonen;

Jeg begynte med hinder 3,2x,1x,6 og 5x – tenkte det kunne være greit med litt fart og morro før jeg begynte med hinderdiskriminering. Det gikk overraskende bra! Gikk denne kombinasjonen en 2-3 ganger for å se om jeg klarte å få økt farten. Det fikk jeg ikke til fordi kroppen min stoppet meg, men Obelix gikk riktig hver gang 🙂

Samme kombinasjon fikk Cesar prøve seg på og han gikk også riktig hver gang, men mye raskere enn Obelix. Det er vel ikke noe nytt……………….

Så var det slalåmen sin tur. Jeg tok med et hoppehinder foran for å få litt fart mot slalåmen, og jeg må innrømme at jeg var rimelig spent. Det er tross alt lenge siden Obelix har tatt slalåmen riktig første gang, men nå gikk det bra 🙂 ! Både høyre og venstre slalåmen gikk kjempe bra – kunne selvfølgelig gått raskere, men det tar vi senere. Etter et par treningskvelder til skal jeg prøve på litt vanskeligere innganger.

Cesar fikk også litt slalåmtrening og han går jo som en klokke! Og farten behøver jeg vel ikke kommentere……………

Hinderdiskriminering var neste plan på tapetet, og her var vi virkelig ute å kjøre! Det er helt tydelig at Obelix har fått mye belønning på mønefelt OG at jeg er rusten i kroppen når jeg bare har et hinder før diskrimineringen kommer. Vi fikk det kun til med VELDIG overdrevent kroppspråk. De gangene jeg har fått til tilsvarende på konkurranse har det vært litt ute i banen og jeg har vært varm. Neste gang vi trener hinderdiskriminering skal jeg prøve å få lurt det litt lenger ut i banen ELLER varme opp meg selv mye bedre.

På den andre kombinasjon trente jeg kun stigefelt og fremadsending. Fremadsendigene gikk strålende, men jeg kommer foreløpig først til enden så vi har MYE å hente her. Stigefeltet var jeg så som så fornøyd med, men det er nok mangel på trening som gjør det, det vil tiden vise.
 

Reklame

1 kommentar

Filed under Agility trening

One response to “Garasjen, 21/3-2006

  1. «vi har mye å hente her» – hvis noen av oss andre hadde løpt med Obelix, er jeg ikke så sikker på at det ville vært den tobente som kom først til enden…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s