Stovner, 26/3-2006

Jiiipppiiii! To feilfrie løp på en og samme dag 😀

Selv om forutsetningen absolutt ikke var tilstede for at det skulle skje – før første løp var jeg gjennomfrossen og Victor hadde allerede spurt om vi ikke skulle gå hjem snart. Kjetil og Cesar var på landslagssamling så jeg var i utgangspunktet "alene" med Victor, men skal si jeg fikk knall god hjelp. EN STOR

takk til Kari som er verdens beste leketante 🙂 Victor begynte til og med å lete etter Kari når han og jeg satt og lekte. Han løp til Kari når hun briefet fordi han ville vise henne noe. Og takk til Elin som passet Obelix når jeg briefet åpen hopp.

Tilbake til den uoffisielle konkurransen.

Det var Gondola Guttormsen som dømte konkurransen. Jeg var veldig spent på banen da jeg aldri har gått for henne tidligere, i hvert fall ikke som jeg kan huske. Forrige uoffisielle konkurranse på Stovner for 14. dager siden trakk Obelix veldig mot hjulet og vi disket, i dag var hjulet første hinder! Løpet ble en veldig bra gjennomkjøring når det gjelder teamjobbingen Obelix og meg imellom. Trodde jeg fikk feltfeil på stigen fordi jeg hadde ikke en sjans til å stoppe som jeg vanligvis gjør på ned-feltet, hadde alt for stor fart. Var redd for ryggen min 😦 MEN det ble ikke feil! Obelix var innom feltet og vi fikk feilfritt løp! Ble litt store svinger her og der så vi endte på 3. plass totalt.

Så over til åpen hopp! Det er aller aller første gang jeg har kommet i mål og sagt; "Det var et knallbra løp" – det tok 2,5 år med konkurranse før jeg sa det :-). Løpet gikk bare så på skinner og det var knall morro å gå det! Det var liksom 1/10 sekund unna å kræsje med Obelix flere ganger, og da er det også bra fart. Det var kun Kirsten Kosinski som slo oss – vi fikk 2. plass! Og det beste av alt jeg hadde IKKE vondt i ryggen når jeg kom i mål! Kjenner litt nå på kvelden, men ikke i nærheten av hva jeg har kjent tidligere.

Banetegningene finner du på hjemmeside: http://www.stovnerhundeklubb.no/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=50

Reklame

4 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

4 responses to “Stovner, 26/3-2006

  1. Det er bare SÅÅÅÅÅÅÅ fortjent!!! Du aner ikke hvor glad jeg er på dine vegne!!! HERLIG!!!! Det var jo hyggelig at Victor synes jeg var litt morsom å leke med, for jeg føler meg helt elendig med barn….

    Nå er det bare å følge opp suksessen,Beate, og DET KLARER DU!!!!

  2. Så utrolig bra!! Dere er superflinke!! 😀

  3. Jeg lurer på om dette er samme løpet jeg fikk info om på SMS – Kari var kjempefornøyd med løpet ditt, og nå ser jeg heldigvis at du også er det!!! Så deilig at ryggen er bedre selv etter sånne løp! Vi vet jo at du kan gå agility kjempebra og raskt – og nå ble det demonstrert igjen 🙂 SÅ deilig du er tilbake for fullt!!!

  4. gratulerer Beate 😉 Det er deilig å ha løp som sitter godt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s