Garasjen, 27/3-2006

Tilstede: Solveig, Kari O., Monica, Aileen, Maria og Kari H.

Gledet meg veldig til trening i dag etter veldig bra løp på Stovner i går og en rygg som faktisk ikke føltes så aller verst 🙂 Obelix var som vanlig kjempe ivirig når vi parkerte og bjeffet som en gal for å komme ute. Det er så gøy å trene med Obelix når han er SÅ ivirg, og det utrolige var at alt gikk kjempe bra på treningen idag.

Vi bygget to kombinasjoner. Monica, Aileen, Maria og Kari H. var på en gruppe, og Kari O., Solveig og jeg var på den andre gruppen. Vi startet på denne kombinasjonen – et utdrag fra åpen hopp banen i går.

I og med at den løsningen jeg hadde valgt på konkurransen gikk såpass bra, hadde jeg lyst til å prøve noe annet. Jeg tok først en runde med hvitenr. 1-2-3-4-5-6, hvor jeg sto igjen på oversiden av hinder 2 og løp på venstre siden av nr 3. Så krysset jeg før hinder 5 slik at jeg løp på høyre siden av pølse og mot lengdehindre. Det gikk supert! Obelix fulgte meg kjempe bra! På konkurransen tok jeg i mot Obelix ved utgangen av røret og krysset bak nr 4 og foran nr. 5, det fungerte også knall bra.

Bestemte meg så for å ta en slalåmgjennomkjøring – det vil si minst EN vellykket høyre og minst EN vellykket venstre slalåm med hinder foran. Full suksess igjen, Obelix var kjempe gira. Prøvde meg også på slalåm, hvitnr3 og hvit1x, men da så det nesten ut som om Obelix fikk for stor fart fordi han dro røret helt ut av stilling. Så egentlig ikke hva som skjedde men etter eller annet var det.

Serpentiner ble det også tid til – tok, hvit2, hvit3 og sort1x og det gikk bra. Prøvde så hvit2, mellom, sort2 og sort1, og det gikk bra. Bestemte meg da for å gi meg, for nå var jeg bare et eneste stort smil 😀

 Neste kombinasjon var denne;

Hinder nr. 1 var blitt erstattet med hjulet. Var veldig spent på om jeg skulle få til 5-6. Tok 1,2,3,4,5,6 og det gikk bra! Har skrevet det flere ganger nå, men det gikk faktisk veldig bra idag 😀 MEN jeg var litt sent ute mellom 2 og 3 så da måtte jeg teste ut noe nytt. Satte igjen Obelix og gikk mellom hinder 1 og 2 – og hva skjer? Obelix tok hjulet korrekt og jeg fikk tid til å styre han fint videre til hinder 3-4-5-6.

Så kom toppen på kransekaken – jeg måtte til og med juble høyt!! Vi skulle trene stigefelt. TRE GANGER tok vi stigen og ALLE TRE GANGENE satte Obelix seg på stigefeltet med forbena på bakken når jeg stoppet. JIPPIII!!!!  Vi avsluttet treningen med den og var rimelig fornøyd med dagens trening.

Reklame

5 kommentarer

Filed under Agility trening

5 responses to “Garasjen, 27/3-2006

  1. Og ikke noe som helst vondt i ryggen 🙂 (håper jeg) Superflinke er dere!!!

  2. Tack før våfflor igår och tack før hjælpen på banan! Snygga færger på bloggen! 🙂

  3. Tenkte at jeg måtte på besøk i bloggene….kan jeg nå kalle meg en «blogg-girl»? He, he, he.
    Takk for kjempegode vaffler. Gøy å se at du har pusset rusten vekk av Obelix – dere er flinke:)

  4. —-«og det utrolige var at alt gikk kjempe bra på treningen idag.» Jammen er du god til å fortelle vitser!! Jeg hadde blitt overrasket om det ikke gikk bra!! Og det er SÅ herlig å ha deg tilbake på trening!! Blir så glad av det!!!

  5. Jeg savner en oppdatering fra helgen…..hva skjedde da mon tro? Mener å huske det ene fantastiske løpet etter det andre av Beate og Obelix…Oppdatering takk!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s