Drammen hundefestival, 1. og 2. april

Omsider er et tre dagers langt salgsmøte på jobben med sene kvelder over, og jeg får endelig tid til å skrive i bloggen om helgens konkurranse. Det ble en slitsom helg med fire agilityløp + en del jobbing da jeg er medlem av Drammen brukshundklubb. MEN det som ble utrolig overraskende og artig var at det gikk så utrolig bra for Obelix og meg!

Mest løpsmessig og ikke så mye resultatmessig, men også resultatmessig! Obelix og jeg fikk vårt andre CERT! Nå mangler vi "bare" NKK-certet for å bli Norsk agilitychampion 😀

Jeg kan liksom ikke helt fatte at vi har kommet så langt. Nå har vi oppnådd årets mål også – å få et CERT til 🙂

Tilbake til konkurransen;

LØRDAG

Vi startet med hoppløpet og det var Marianne Mowe som var dommer.  Det var helt klart et sted som alle brukte ekstra tid på under briefingen, man kom i stor fart mot et hoppehinder, det sto nok et hoppehinder i 180 vinkel – det neste som hunden så. MEN man skulle mellom de to hinderne og mot slalåmen. En del disket her da hunden tok neste hoppehinder og ikke gikk mellom. Jeg hadde store planer på hvordan jeg skulle løse det, men hva skjer? Obelix er for rask for meg!! Jeg står på feil side av slalåmen og Obelix er absolutt ikke der jeg trodde han skulle være, så det ble en vegring i slalåmen. MEN resten gikk som en drøm. Obelix og jeg var som hånd i hanske, det var skikkelig gøy å gå agility 🙂

Om agilityløpet er det bare en ting å si – VI FIKK CERT 😀 !  Det gikk bare helt utrolig bra, jeg gjorde ikke annet enn å glise resten av den dagen. Og det verste er at jeg skrøyt av meg selv, men hør her da! Jeg fikk 4. plass etter, følg med nå: Christina Kosinski, Morten Bratlie og Ingrid Frøysa! Jeg var i hvert fall kjempe stolt! 

SØNDAG

Igjen var det hoppløpet som var først og dommer var Kirsten Bjørnlykke. Og her skulle det bli mye snurring! Det var to "åtte-tall" i banen og ALLE sto i klynge å briefet der. Jeg ga opp å briefe "på stedet" så jeg briefet litt ved siden av. Fikk derfor ikke planlagt helt hvor jeg skulle snurre, men bare hvordan. Likevel gikk løpet utrolig bra, bortsett at jeg følte at jeg nølte et lite øyeblikk ved en snurring og da stoppet Obelix opp et bitte lite øyeblikk og det ble en vegring. Men resten gikk knall bra, vi er virkelig et bra team nå.

Agilityløpet var nesten en inne-tier, men så glemte jeg min viktigste tanke når jeg går løp –  "Ta et hinder av gangen". Jeg ble så glad fordi vi fikk til en utfordrende kombinasjon at jeg "glemte" å føre Obelix over vippa, var ikke på nett – så han løp forbi vippen å vi fikk en vegring. Tanken kom tilbake igjen og resten av løpet gikk knall bra!

En ting som jeg også var veldig fornøyd med: INGEN FELTFEIL I HELGEN! Gleder meg til neste konkurransehelg med ny campingvogn og utestevne 🙂

6 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

6 responses to “Drammen hundefestival, 1. og 2. april

  1. Gratulerer igjen med cert 😀

  2. Ja – hva kan man si som vi ikke allerede har sagt om denne helgen, tro 🙂 Årets mål er nådd i begynnelsen av april, før sesongen omtrent har begynt. Hva blir det neste??? Jeg venter spent!!!

  3. Hmmm, noe kan tyde på at du kan begynne å sette høyere mål!Også du som nesten ikke har fått trent på lenge!! Hvor skal dette ende?!! GRATTIS med certet! Jeg unner deg det så utrolig mye!!!

  4. Gratulerer med cert!! Og gratulerer med 4 knallbra løp! Utrolig morsomt å se på, dere er superflinke!!

  5. Aileen

    Gratulerer med kjemperesultater i helgen – og spes. med cert’et. Dette går strålende. Keep up the good work………:)

  6. Gratulerar jättemycket med cert!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s