Garasjen, 6/4-2006

Da var det tid for trening igjen og vi raste ut av døra 5 minutter forsinket. Det pøste ned og jeg var veldig glad for at vi skulle trene inne. Etter et 3-dagers møte på jobben var jeg rimelig sliten så planen var å trene enkelt og ha det morro. Vi var veldig mange på

trening i dag, så vi bygget tre kombinasjoner og var 3-4 hunder på hver gruppe. Jeg kom på gruppe med Katrine, Karine og Kari. Vi startet med en kombinasjon hvor det var slalåm med hoppehinder før og etter, samt et lite rør som kunne plasseres hvor den enkelte ønsket. Jeg tok først to "enkle" runder hvor jeg kun tok et hinder rett før slalåm og et etter. Først en venstre slalåm og så en høyre slalåm. Ble litt for ivrig på slutten av høyre slalåmen slik at Obelix gikk ut på nest siste pinne, men jeg fikk rettet det opp på andre runden. Prøvde så en veldig vanskelig slalåminngang og der gikk jeg nok litt langt. Lagde en litt lettere inngang og da gikk det bra. Se Obelix gå slalåm; http://karinemh.googlepages.com/Obelix_slalom.wmv

PS. Skjønner hvorfor Obelix tok en "piruett" rundt første pinnen, har du sett maken til dårlig føring fra min side! Jeg fører han jo videre inn i piruetten.

Neste kombinasjon var en mer løpebane med mange føringsmuligheter. Her gikk det kjempe fint, litt begrenset med fart, men kommer ikke til å fokusere på det før vi begynner å trene ute. Ble litt passiv når jeg skulle sende Obelix inn i motsatt rørinngang, men klarte å fokusere på andre forsøk og da stupte han inn i riktig rørinngang. Og et mål/ønske som jeg har satt meg tidligere i blogg'en har jeg oppnådd i dag – Obelix kom før meg i "mål" :D. Det skal jeg jobbe masse med når vi begynner å trene ute.

Siste kombinasjon var med to felthindre – stige og møne – samt litt føring. Jeg begynte å bli rimelig sliten nå så jeg tenkte at det var best å fokusere på felttrening. Det var frem med klikkeren og masse godbiter. Første runde stoppet jeg i enden av stigen og Obelix satte seg på feltet med forbena på bakken, klikk og godbit. Andre runde stoppet han ikke og han fikk ikke beløning. 3-4 runde satte han seg med forbena på bakken og jeg kunne gå foran han og over på andre siden :-). Gikk så på andre siden av stigen, Obelix nølte bitte litt, men gjorde som han skulle. Så var det over på møne, og så satte han seg på feltet der også, ikke første gang, men andre gang! Helt utrolig. 2-3 ganger til gjorde han det samme, satte seg på feltet med forbena på bakken! Det gjør han kun fordi jeg stopper opp ved feltet. Tok med pølse og hopp før mønet og sakket farten kun bitte litt ved møne og han var på vei til å sette seg og så løp jeg videre. Kjempe fin felt passering, så jeg ga meg med den!

Gleder meg til neste trening – håper jeg er litt mer uthvilt…..

5 kommentarer

Filed under Agility trening

5 responses to “Garasjen, 6/4-2006

  1. Takk for i går Beate; synd at vi ikke fikk snakket mer sammen. Men slik blir det når det er så mange på treningen 😦

  2. Det var da veldig så fort du når målene dine…. Synes jeg akkurat har lest at det nye målet ditt var at Obelix skulle komme før deg i «mål», og dette er da første trening etter den kommentaren… Husk å takke Kjetil for sjokoladekaken!!!

  3. Hyggelig å trene med dere i går, og Obelix og du var flink som vanlig! Synes han var rask jeg, det kan umulig være så enkelt (eller behagelig) å løpe i full fart på asfalt! Tusen takk for kjempegod sjokoladekake! 😀

  4. Nu har du haft med dig våfflor och chokladkaka…vældig spænd på næsta træning. 🙂 Fick inte sett dig igår men som du sjælv skrev, kul att kunna læsa om er træning.

  5. Det er utrolig så fint det går med dere. Gleder meg til jeg igjen treffer dere på trening.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s