Trening Bygdø, 12/4-2006

Tilstede: Kari F., Hilde, Jan Erik, Linda, Tina, Hege, Kari O., Kjetil og meg.

Kari F. hadde laget tre små kombinasjoner hvor en gikk på slalåminnganger og to på hinderdiskriminering. Kjetil, Kari O. og jeg kom på en gruppe og vi startet med kombinasjonen som gjaldt slalåminnganger.

Første runde gikk ikke bra. Det ble ALT for mye forstyrrelser for Obelix. Vi skulle ta en helt vanlig slalåminngang, men når Solo kom mot oss på stigefeltet og Aina kom mot oss på mønefeltet ble det for mye for Obelix. Endelig fikk jeg bevist for Kari O. at Obelix fortsatt ikke er 100% agilityorientert hvis det blir for store forstyrrelser. Andre runde på samme kombinasjon var ikke aktiviteten på de to andre banene like høy når vi gikk, og da skal jeg si deg det ble andre boller. Vi fikk til ALLE slalåminngangene 😀 Vi fikk til opphenting etter buet rør, vi fikk til bra fremadsending og vi fikk til både høyre og venstre slalåm.

Neste kombinasjon vi gikk besto av tre hoppehindre, stige, vippe og rør. Jeg startet med å bare ta vippe. Obelix seilte av nedgangen og spratt frem. Den vippen er glatt. Andre gangen tok vi det litt roligere og han satt på feltet. Siden Obelix er så veldig engstelig for at vippa skal sprette opp igjen, så har jeg gått bort fra 2-av-2-på på vippa. Han skal stoppe på feltet når jeg sier stå, og ikke gå av før jeg sier "frem". Tok både høyre og venstreføring og det gikk bra. Går ikke noe særlig fra før jeg sier "frem", men det kommer etterhvert 🙂 På stigen gjorde jeg det samme, både høyre og venstreføring, men der sitter han på feltet med forbena på bakken. Det funket alle 4 gangene vi trente på det. Var litt for "slapp" i føringen når det gjaldt de tre hoppehindrene, to hindre etter hverandre, så tredje motsatt vei. Men Obelix følger meg som en drøm så når jeg fikk orden på kroppen gikk det bra.

Siste kombinasjonen som vi gikk var møne med hoppehindre foran og bak, samt slalåm. Tenkte jeg skulle prøve her at Kari satt etter slalåmen med godbit for å se om Obelix ville øke farten. Det var ikke vellykket, Obelix synes godbitene var mer interessante enn slalåmen så han hoppet over de 3-4 siste pinnene flere ganger. Blir nok litt for sterkt med godbit. Kjetil tok tiden og Obelix brukte 3 sekunder på slalåmen. Det morsommer var at når jeg gikk baklengs ved siden av Obelix, tok han slalåmen på 2,8 sekunder. Hadde aldri trodd at han skulle gå hele slalåmen når jeg gikk baklengs 😀 Mønefeltet satt som smurt, må bare huske på å gå litt lenger frem så han ikke stopper for tidlig.

Dette var en treningsrunde jeg var skikkelig fornøyd med. Og det var ekstra morsomt at Kjetil var så ivrig til å hjelpe Kari og meg. Er spent på fortsettelsen hvis Obelix og jeg nå klarer å få trent to dager i uken 🙂

3 kommentarer

Filed under Agility trening

3 responses to “Trening Bygdø, 12/4-2006

  1. Hihi – gleder meg til å se deg gå baklengs mesteparten av banen 🙂

  2. Det var en UTROLIG fin trening og jeg tror ikke jeg kan få sagt det ofte nok: DET ER SÅ HERLIG Å HA DEG BACK IN BUSINESS!!! Snart CHAMPION!!!!

  3. Må jo si at jeg får lyst til å trene når jeg leser i bloggene deres. Det er så gøy at du er tilbake igjen. Vi hra savnet deg.

    Gro

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s