Garasjen, 18/4-2006

Tilstede: Katrine, Kari O., Maria, Ylva, Monica, Solveig, Aileen og Kari H.

Så var det tid for siste innetrening i år! Jiiippiii – vi skal flytte ut og trene ute 😀 Tilbake til treningen i dag. Kari O. hadde med kombinasjoner hentet fra CleanRun;

det ene var en kombinasjon med trening på avstandsdirigering, hinderdiskriminering og feltrening, og den andre var en, ja hva skal jeg si, fartsbane / noe hinderdiskriminering / noe feltrening.

Jeg kom på gruppe med Katrine, Kari O. og Ylva. Vi startet på den kombinasjonen som hadde avstandsdirigering. Jeg begynte med å trene på avstandsdirigering. Tok og startet et stykke unna første hinder slik at vi hadde god fart mot hoppehinderet for så å få Obelix til å søke røret, mens jeg kun beveget meg sideveis mot neste hinder etter det buede røret. Det fungerte 🙂 Jeg var kjemp overrasket – Obelix bare stupte inn i røret og kom fykende ut igjen. Han var virkelig tent i dag. Høyre slalåmen er det fortsatt litt tull med da jeg ikke klarer helt å la være å se på Obelix når han er i de siste pinnene. Noe som resulterer i at han hopper ut. Men vi fikk det til tilslutt. Så var det stigen sin tur og første runde over den så Obelix Disco på den andre banen så det ble ikke noe stopp på feltet. Han tok løpende felt, men det ble ikke noe stopp. Neste forsøk var jeg også mer med og vi fikk det til. Fungerte bra med meg på motsatt side. Fornøyd med treningen på denne kombinasjonen.

På neste kombinasjon var det virkelig fart i oss 😀 . Vi løp masse! Satte Obelix igjen bak et hoppehinder, jeg gikk foran og "tok han i mot" før jeg sendte han videre gjennom røret. Det har jeg aldri gjort før og det fungerte. Klarte å kaste blikket på "feil" hinder to ganger, og hva gjør Obelix da? Jo, han tar det hindre jeg ser på, hihihihi. Feltet på møne begynner også å sitte rimelig bra, men kan selvfølgelig bli bedre. Satte også Obelix igjen foran røret, jeg gikk til slutten av røret og han tok røret fint. Innkalling på rør er i boks 😀 Obelix synes det var litt merkelig å gå slalåm med 8 pinner, eller kankje mest det å gå forbi noe som lå på bakken før han skulle gå slalåm, men det gikk greit. Obelix tok tre hoppehindre etterhverandre som sto i bue uten at jeg sa noenting, jeg bare løp. Ga han selvfølgelig en startekommando, men ikke en noe mer. Det gikk kjempe bra. Fremadsending fra rør til pølse gikk også bra når jeg var flinke å brukte riktig arm 🙂

Konklusjon etter idag: Obelix er råflink og kjempe morsom å jobbe med 😀

4 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

4 responses to “Garasjen, 18/4-2006

  1. Hørtes ut som en bra trening! Felt som begynner å sitte og greier! *Misunnelig* Forresten får du stjerne i boka for å være den første som skrev referat fra treningen!

  2. Hvor vi plasserer blikket vårt er utrolig viktig 🙂 Jeg har sett det på mange førere som har fått seg en stor overraskelse at de styrer hundene med både blikk, hode og rumpe….

  3. Du var kjempe flink på treningen! Et ekte naturtalent han også! Tusen takk for masse hjelp! Sees i kveld, da skal vi flytte ut :D!

  4. Ja ,du og Obelix er et stjerneteam som aldri slutter å imponere meg! Og du som ikke trodde avstandsdirigeringen ville fungere?!
    For noe sludder!
    Skjønner ikke hvor du får sånne tanker fra!
    Skal nok bli en STOR utfordring å konkurrere mot dere når jeg engang kommer meg opp i samme klasse!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s