Moss, 1. mai

Ny konkurransedag og nye muligheter. Vi var ikke hjemme før kl. 23.30 på søndag etter å ha kjørt hjemover fra Arendal, satt campingvognen Holmestrand og avlevert Victor hos mine foreldre. Tenkte det var greit at han fikk gjøre noe annet i dag.

Vi kjørte fra Asker i 07.45-tiden i pøsende regnvær, men jo nærmere vi kom Moss jo bedre vær ble det.

I dag var det også to baner, men nå var det ikke delt mellom hopp og agility, men liten og mellom i en ring, og store i den andre ringen.

Agility 3

Veldig fornøyd igjen, Obelix går kjempe bra og jeg begynner nå nærme meg riktig timing på kommando/kroppspråk. Det var en 180 graders vinkel mellom to hoppehindre som jeg hadde timet veldig bra, men jeg "glemte" at det ene hoppehindre var Oxer så jeg kuttet svingen for tidlig og Obelix rev den øverste pinnen på Oxern. Og på slutten av løpet ble jeg veldig ivrig da det kun var stige og to hoppehindre til mål. Hvem sto og fortalte Kari O. hvor viktig det er å stoppe når hunden er på feltet, og ikke når du selv er ved feltet. Og hva skjer – jo jeg klarer ikke å gjøre det selv – løper som en gal for å ta igjen Obelix og han skyter fart videre 😀 Dette var en bane mange fikk riv på så selv om jeg hadde 10 feil fikk jeg 4. plass, vinneren hadde 5 feil.

Lag

Så var det lag. Og for de av dere som leser alt i bloggen min så har dere lest at når de andre på laget mitt går bra feilfrie løp, så går jeg dårlig, og vice versa. Hvem gikk et "knall bra løp" om jeg så skal si det selv, på laget i dag – jo jeg 😀 . Feilfritt og kjempe bra tid til Obelix og meg å være. Laget fikk tredje plass med 15 feil, og nok et NM napp.

Hopp 3

Var en litt vrien start, alla Arendal på agility'en hvor jeg disket – så denne SKULLE vi bare få til. Starten fikk vi til og Obelix tok til og med riktig slalåminngangen, men da ble jeg så paff gitt at jeg sto igjen og Obelix gikk ut av slalåmen igjen og vi fikk vegring. 2-3 hindre etterpå var vi på nett igjen og resten gikk veldig bra, men jeg klarte dessverre å gjøre så Obelix rev et hinder igjen. Er likevel kjempe fornøyd med løpet – Obelix og jeg er virkelig på nett med hverandre :D.

5 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

5 responses to “Moss, 1. mai

  1. Du och Obelix är otroligt samstämda. Du får se till bli färdig på detta kurs och komma och träna med oss. Detta med att gå på kurs är ju bara tull! 😉 Vi ses på lördag!

  2. Beate blir flinkere og flinkere 🙂

  3. Katrine

    Høres ut som det gikk kjempe bra! Gratulerer :)! Skulle gjerne vært der å sett på dere!

  4. Var kjempegøy å se på dere! Superflinke er dere!

  5. Ja jeg gleder meg egentlig fryktelig til å se dere i VM neste år!! Husk at jeg gleder meg fryktelig til det nå, så nå er det ingen vei utenom vet du!! hihi!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s