Skui, 5/5-2006

Tilstede: Gro, Kari og Beate

Omsider skulle jeg også få trene litt agility. Har ikke blitt så mye i det siste og endelig skulle jeg få trene litt felt og fremadsending. Siden Kjetil dro til Holmestrand med Victor hadde jeg med meg begge hundene på trening og kjørte el-bil 🙂

Det ble ikke mye "bygging". Vi satte opp vippen for seg selv, stigen med et hoppehinder foran, og en liten fremadsending med tre hoppehinder og slalåm i ene enden.

Obelix og jeg startet med vippen og det gikk rimelig bra. Han er veldig ivrig etter å komme seg "videre"/av vippen men sålenge jeg sier "STÅ" så stopper han på feltet, men noen ganger sklir han på fire stive ben over feltet. Viktig at han ikke går/sklir av før vippen har slått ned i bakken.

Tok så litt fremadsending med Cesar og det gikk ikke så bra. Han er veldig avhengig av at jeg følger med. La godbit på bakken etter siste hinder og tok fremadsending på nytt. Da var det noe helt annet 🙂 Passet på å si "Frem hopp" som Kjetil sier og roste Cesar veldig når han søkte fremover mellom hindrene selv om jeg var langt bak.

Så var det Obelix sin tur igjen, og nå var det felttrening på stigen som sto for tur. Venstreføring går bra med at Obelix stopper opp med to ben på bakken og sitter på feltet, men han sakker farten på nedgangen og det liker jeg ikke. Må se om jeg kan få trent bort det. Høyreføringen er ikke like bra, men det gikk bra de to siste gangene.

Obelix fikk også en fremadsendingsrunde, først med Gro i enden av fremadsendingen, så med godbit og så ingenting. Må helt klart trene mer på dette, Obelix er veldig avhengig av meg. Skal prøve dette med å løpe om kapp til f.eks en leverpostei boks og så ta den selv hvis jeg kommer først. MEN jeg glemte selvfølgelig leverposteiboksen hjemme 😦 Får ta det igjen neste gang. Håper ikke det blir lenge til…..

6 kommentarer

Filed under Agility trening

6 responses to “Skui, 5/5-2006

  1. SÅ rask og flink til å skrive referat fra treningen en fredagskveld 🙂 Håper det blir flere fremadsendingstreninger når jeg også kan være med!

  2. Jeg håper å være litt mer «tilstede» neste gang! Var fryktelig sliten og nok ikke til så mye hjelp…men det MÅ ikke bli lenge til neste gang!! Supert med sånne små treninger!!

  3. Katrine

    Treningen gikk jo veldig bra den høres det ut som 🙂 Var dumt jeg ikke kunne komme å trene.. Det er ganske lenge siden vi har trent sammen nå. Blir kjempe gøy å gå kurs til helgen! 😀 Vi sees

  4. Jeg savner veldig en oppdatering fra Oslo hundeshow bla….Var det ikke noe med et CERT der?!! Men dere har vel masse å drive med , så du får være unnskyldt for denne gang!

  5. Jeg vil også ha oppdateringer, men Beate har visst ikke ikke internet-forbindelse for tiden..

  6. It was dark when I woke. This is a ray of sunnsihe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s