18/6-06, NKK Drammen

Ja dette blir nok et stevne jeg ikke glemmer med det første 😀 Snakk om å gå fra "helvete til himmels!" Dagen begynte meget dårlig med at jeg våknet med vondt i halsen og feber. "Skulle jeg dra til Drammen eller skulle jeg ikke?" Vel jeg dro og det er jeg sannelig glad for nå.

Som sagt var ikke formen på topp, men vi reiste nå avgårde alle 5 – Kjetil, Victor, Obelix, Cesar og jeg.

Kristin Jæger hadde bygget en kjempe fin hopp bane med masse fart og litt føringsutfordring medtanke på farten man kom i. Da Obelix ikke er den raskeste (enda, hihihi….) bestemte jeg meg for å "trene" fart i denne banen. Startet optimistisk, men bang – tredje hinder smalt Obelix i hjulet og mistet alt fart, men så heldigvis ut til å ikke ha skadet seg. Vi fortsatte videre og jeg måtte krysse bak en gang for Obelix var FORAN meg, og alt gikk på halvtolv og jeg ble overrasket over at han klarte et hinder og dermed datt jeg helt ut og husket ikke hvor jeg skulle. Stoppet ett lite sekund og dermed tok Obelix hindre som var nærmest meg, mens han skulle tatt det bortest. Snakk om talentløs fører 😦 Jeg var så sinna på meg selv etterpå at jeg tror jeg sa "Fa…." 20 ganger etterpå. Tok vel 5 minutter før jeg nullstilte meg igjen. Fikk vite etterpå at Obelix hadde hoppet feil på hjulet når han slo seg (hoppet ved siden av), men det hadde ikke dommeren sett. Jaja, vi fikk nå en liten treningsøkt. Det verste var at Kjetil gikk rett etter meg og disket på akkurat samme hinder.

Formen begynte å bli verre og jeg satt å frøys og var kokvarm. Fikk en paracet fra Malin 20 minutter før vi skulle briefe i håp om at det skulle dempe feberen. Så jeg var "heldig" at alle de store hundene skulle gå først. Det var mye skrå vinkler på ag banen så jeg hadde briefet flere forskjellige varianter – Obelix er foran meg variant, Obelix er ved siden av/bak meg variant. Starten gikk bra, vippa gikk bra, så ble det litt nøling fra min side og Obelix sin snute satt som limt i bakken – fikk han i gang igjen rimelig kjapt. Fikk nok en påminnelse om at jeg må være 100 % på hele tiden ellers så kan jeg "miste" han. Resten av banen gikk kjempe bra bortsett fra en liten nesten kollisjon med Obelix, og alle feltene satt. Og hva endte det med, jo 2. plass – NKK CERT – CHAMPIONAT OG reserve CACIAG 😀 😀 😀

Klarte å lande sånn rimelig til lag løpet, ingen felt feil men en gedigen førerfeil. Obelix hadde akkurat fått kroppen inn i røret og så roper jeg Obelix, og hvem kommer da ut igjen når han blir ropt på? Jo Obelix. MEN det ble med de fem feilpoengene.

Nei nå får jeg takke for meg for i kveld, feberen er i raskt anmarsj igjen så jeg skal krype under dyna! Hilsen en kjempe stolt Beate som har nådd et veldig lansiktig mål i dag.

PS: Skulle vært et bilde her, men jeg klarte ikke å få det inn.

9 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

9 responses to “18/6-06, NKK Drammen

 1. Catrine

  Gratulere igjen med CERT og championat 😀

 2. Gratulerer gratulerer gratulerer!!! 😀 Dere er utrolig flinke, og det var utrolig fortjent!! Go Obelix! 😀 😀

 3. Jeg har lenge vært veldig innstilt på å skulle gratulere deg med championatet idag 🙂 GRATULERER SÅ MASSE!!! Jeg venter spent på hva du nå skal sette deg som mål for resten av dette året 🙂

 4. Gratulerer, Gratulerer, Gratulerer!

 5. Jeg hadde vel egentlig ventet meg en helt annen overskrift på dette innlegget som «WE ARE THE CHAMPIONS» eller noe….
  Hva blir det neste?! HIHI!! Jeg har mine egne tanker om det! Skulle ikke forundre meg om det også slår til!
  GRATULERER!! Visste denne dagen ville komme og det har gått utrolig raskt!

 6. Gratulerer Beate 😉 Dette har du virkelig jobbet for – og fortjent!!!

 7. Gratulerer så masse! Kjeempe bra! Super Championene ;):D

 8. Gratulerer så mye, kjempebra løp!

 9. GRATULERER !!! Cert og championat smaker kjempedeilig og det er så velfortjent! Du blir flinkere og flinkere for hver gang jeg ser deg 🙂 kjempegøy !

 10. Massor av gratulationer!!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s