Skui, 21/8-06

Yes! 😀 Endelig en trening hvor Obelix og jeg gikk feilfritt på første runde, og attpåtil på flere forskjellige variasjoner!

Tilstede: Solveig, Katrine, Kari, Karine og jeg. 

Det var kjempe gøy å trene i dag og jeg lærte masse fra «klikker-Karine» :-). Tusen takk for all hjelp Karine og Solveig, kunne ikke klart det uten dere!

Kombinasjonen vi bygde i dag var kjempe artig, jeg fant flere ting jeg kunne trene; serpentiner, motsatt rørinngang, 180 graders sving, fremadsending, felt osv. Og alt kjempe bra på første runde :D!

Så var det den store testen – ville Obelix være like interessert i dip lokket på Skui som han er hjemme? Testet først litt ved siden av stigen og han virket veldig klar for å gå agility så jeg flyttet blikket til lokket og DA touch’et han det 🙂 Og han touch’et det igjen en 3-4 ganger. Så var det påtide å innkalle ekspertisen – Solveig og Karine. Arbeidsfordelingen ble som følger, jeg skulle gi godbiter, Karine klikke og Solveig støtte opp Obelix slik at rompa hans ikke «falt av» stigen. Det ble ganske mye latter og «kjefting» i starten for jeg gjorde jo alt galt, hihihihi….. Det er ikke lett å få til alt på en gang….., MEN Obelix var overivrig og la seg ned på feltet og touch’et lokket om og om igjen. Det var verre med meg, så var jeg tom for godbiter, så glemte jeg å fjerne lokket når jeg var tom for godbiter, så glemte jeg å gi godbit når Karine klikket for at Obelix touch’et bakken der hvor lokket hadde ligget osv osv. Hjelp – vil jeg noengang få til dette? Obelix så ikke ut til å bry seg – han var kjempe flink 🙂

Neste runde var litt mer kaos. Jeg hadde ikke briefet mer en det jeg gikk første runde. Alt gikk jo så bra med en gang så jeg gikk ikke mange runder på hver kombinasjon. Med andre ord, det ble bare rot, men Obelix bare fortsatte som om ingenting har hendt – for en herlig hund :D.  Det ble noen fremadsendinger og 180 graders vinkler som jeg var kjempe fornøyd. Så var det tilbake til felttrenig og nå gikk det mye bedre, det synes i hvert fall jeg. Jeg klarte til og med å gi godbit og rose etter at Obelix touch’et bakken, selv om Karine ikke klikket, hihihihi……..

Vi hadde også satt opp slalåmtrening som gikk rimelig bra det også. Først en 4-pinners slalåm, så 8-pinners og så 4-pinners slalåm. Første runde tok ikke Obelix hele 4-pinners slalåmen, roste for entusiastisk- han måtte se hva i huleste dette var og snudde mot meg. Så var det full fart til 8-pinners og det gikk kjempe bra. Dette var venstre slalåm og Obelix søkte bra fremover selv, og det morsommste var at når jeg tok den tilbake – høyre slalåm – gikk det kjempe bra det også 😀 Tok et par runder til OG det gikk kjempe bra det også. Gleder meg til neste gang jeg skal trene Obelix.

4 kommentarer

Filed under Agility trening

4 responses to “Skui, 21/8-06

  1. Dere var kjempeflinke igår! Og obelix var såå ivrig på lokket sitt 😛

  2. Veldig bra trening i går! Obelix gikk jo utrolig bra og det var morsomt å se hvordan han jobbet på stigefeltet hvor Karine stod og klikket når han touchet lokket!

  3. Skal ikke være lett å få til alt på en gang, men utrolig hvor fort Obelix tok det! Jeg tror på at du får stokket armer og bein etterhvert – du pleier nemlig få til det du vil 🙂

  4. Og jeg gleder meg til neste gang du kommer til Skui!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s