Torp, 23/8-2006

Kan tro jeg var spent når jeg skulle trene hjemme idag 🙂 Jeg har lånt nedgangen på en stige som Solveig ikke bruker så nå skulle det virkelig bli stigetrening hjemme, det var i hvert fall det jeg håpet på.

Å det ble det virkelig! Obelix var kjempe flink. Jeg satte nedgangen opp mot en stol og låste den fast der. Så hengte jeg klikkeren på den ene armen min, tok godbiter og lokket i den andre hånden + at jeg løftet opp Obelix. Den skulle nesten vært filmet…………  Så satte jeg bakbena til Obelix på feltet samtidig som jeg la ned lokket foran feltet. Så følte jeg meg frem til hvor klikkeren var før jeg slapp ned Obelix 😀 Det er helt utrolig, men etter det kaoset der stupte Obelix ned og touch lokket. YES!!! Og han touchet om og om igjen. Når jeg kun hadde en godbit igjen, flyttet jeg lokket og ventet for å se om han touchet bakken – det gjorde han ikke. Jeg sa «JA» samtidig som jeg løp bort fra stigen, Obelix kom bare diltende etter.

Så hentet jeg ny ladning med godbiter og gjorde samme opplegget som tidligere, men nå sto jeg på venstre side av stigen. Det gikk fortsatt veldig bra, og når jeg nå tok bort lokket på bakken, touchet han bakken OG jeg husket å klikke OG han fikk godbit :D. Når jeg nå sa «JA» beveget han seg bitte litt raskere.

Bestemte meg for å kjøre en gang til, men da med meg på høyre side av stigen. Ble litt tull etter hvert fordi jeg mistet en av de siste godbitene på bakken og Obelix gikk av. «Skitt» – kunne ikke gi meg med det så jeg hentet ny ladning og gikk over til venstre siden igjen. NÅ gikk alt perfekt + at Obelix touchet bakken når jeg tok bort lokket og jeg fikk belønnet OG han spant avgårde fra feltet når jeg sa «JA» og løp fremover. Da ga jeg meg med det, men vi hadde en liten «seierslek» med drakamp. Obelix synes til og med det var gøy 😀 Spent på når neste treningsrunde blir.

3 kommentarer

Filed under Agility trening

3 responses to “Torp, 23/8-2006

  1. Hjelpes! Så strukturert du allerede begynner å bli!!!!

  2. Ja nå er jeg imponert!! VELDIG BRA!!! Utrolig kjekt å ha en sånn stigedel hjemme!

  3. Hær var det ordning och reda. Så flink du ær!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s