Skui, 2/10-2006

Kjetil sliter fortsatt med kramper i bena så jeg dro på trening med både Cesar og Obelix i dag også. Og det skulle vise seg å bli en artig trening.

Tilstede: Solveig, Maria, Karine og meg.

Vi bygget hopp bane med tre rør som var veldig morsom og ikke veldig vanskelig, noe som passet meg veldig bra. Hadde bare lyst til å trene enkelt i dag og la hundene ha det gøy. Er en stund siden vi trente sist.

Karine hadde ikke med seg Lassie i dag, da hun ikke hadde fått tak i eieren, så jeg spurte om hun hadde lyst til å gå med Obelix og det hadde hun. Det gikk kjempe fint 🙂 Det er utrolig hva litt gode godbiter kan gjøre og en lys og positiv stemme. Jeg var likevel overrasket hvor lite interessert han var i meg. Og SÅ bra slalåm han gikk med Karine.

Så var det Cesar og min tur. Tenkte jeg skulle teste ut litt dette med når Cesar river og ikke + få minst mulige snurringer mellom hindrene fra Cesar sin side. Farten var som vanlig ikke noe å si på og det gikk kjempe bra 😀 Det er nesten komisk når jeg skal flytte meg et sted til et annet på banen, Cesar «danser» foran meg med piruett både til venstre og til høyre. Hadde ikke noe problemer med å sette han igjen i starten, og han fulgte meg kjempe fint – brukte da skuldre og lav armføring. Konklusjon med tanke på riv er 1) når han ikke skjønner hva jeg vil/hva han skal videre, 2) når jeg begynner å nøle= riv.

Andre runde var Karine opptatt med å trene Fenris på vippesmellet så da gikk jeg med Obelix selv og skal si det var fres over han! Jeg kunne til og med løpe fra han i slalåmen 😀 Det har jeg aldri kunnet gjøre. Må teste det på neste trening også. Obelix gikk kjempe bra og attpå til klarte jeg å sende han frem og ta et hoppehinder fra motsatt side, mens jeg sto stille 😀 Obelix flink! Hadde ganske bra fart i dag også, var nok jeg som sinket han litt.

Så var det Cesar sin tur igjen og han var kjempe klar som alltid. Ville igjen teste litt dette med hva gjør jeg når Cesar river. Konklusjonen har jeg allerede skrevet. Testet nå på serpentiner og når jeg var for sen med å vise hva som skulle skje videre, snur Cesar seg mot meg i luften og da detter bakbena og han river. Det skjedde også når jeg gikk videre etter serpentineren uten å vite helt hvor jeg skulle – da ble det riv, jeg jobbet ikke 100 % og Cesar ble usikker hva jeg mente.

Det var masse bra på treningen, gleder meg til neste gang. Og Maria, takk for vafler!

PS! På onsdag drar Kjetil og jeg til Sveits for å se på VM i agility og treffe 2 eller 3 oppdrettere. Jeg gleder meg kjempe masse 😀 😀

3 kommentarer

Filed under Agility trening

3 responses to “Skui, 2/10-2006

  1. Takk for morsom trening! Er ganske sikker på at konklusjonen din om Cesar er riktig – morsomt å se reaksjonen hans når du blir nølende, og så utrolig bra han går når du går for fullt 🙂 Stor fremgang på Obelix’ slalåm – morsomt 🙂

  2. Kjempegøy å gå med Obelix, for en fart han har 😀 Og kjempefin slalom!

  3. God tur til Sveits :-)!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s