Nes, 14/10-2006

Da var det tid for første inne-konkurranse, men først en tur på ishockey skole med Victor.

Victor begynner nå å bli så stor at nå er det vår tur til å være med han på ting, og i dag var det ishockey skole. Den var ferdig kl. 9.50 og vi satte oss i bilen mot Årnes. Agility briefingen skulle starte kl. 10.45 så vi hadde forsåvidt avskrevet den, det ville vi jo aldri rekke. Men der tok vi grundig feil! Klasse 2 agility stor gikk når vi kom frem og så var det klasse 2 mellom og liten sin tur.

Vi fikk installert oss og så var det tid for briefing. Banen virket kjempe fin, men det var et sted som var litt kinkig – stige rett mot et buet rør som du IKKE skulle ta, men du skulle 180 grader tilbake igjen og ta slalåmen. Her var det mange som disket – ikke vi, MEN vi gjorde andre feil. Starten gikk kjempe bra og vi hadde en fin vippepassering som sjette hinder. Så var det inn i pølsa og Obelix skulle så inn i borterste rørinngang og det er vi egentlig så gode på. Jeg løper mot riktig inngang og Obelix er helt med meg og så klarer jeg å presse han på utsiden av røret. Helt talentløst!!! Får han inn i røret og vi kan gå videre, hadde løpende felt på møne, kom greit gjennom en stjerne, løp spent ved siden av stigen – han tok feltet – og var nesten på vei inn i røret, men jeg fikk stoppet han. Så ble jeg helt noldus og var kjempe nølende på høyre slalåm så Obelix gikk ut etter tredje pinne, fikk fem feil. Fikk han i gang fra starten av slalåmen igjen og så dro jeg han ut på siste pinne, tok han fint rundt igjen og så fullførte vi kjempe bra. Tiden ble selvfølgelig dårlig med vegring, men jeg er likevel fornøyd, ingen feltfeil, ingen skliing på Obelix og bra fart 🙂

Etter i hvert fall 3 timer så var det tid for hopp. Banen var kjempe artig og jeg gledet meg virkelig til å gå den, var igjen litt usikker på en ting i banen og det var å sende inn i et buet rør og så krysse bak. Men jeg hadde bestemt meg for å gjøre det jeg alltid burde gjøre – bare kjøre på og tørre i konkurranser. Rolf skulle gå med Primo rett før oss og det skjedde virkelig noe artig når de skulle starte. Jeg sto et stykke bak Primo og når Rolf ga klar signal til Primo så prøvde Obelix å sette av gårde 🙂 Det er tydelig at Rolf har trent Obelix en gang eller to, OG at Obelix var ivrig. Klarte selvfølgelig da å bli litt usikker på starten – ville Obelix fyke av gårde mot midten, ville han ta noen hindre eller hva? Ble litt satt ut så Obelix vegret på hinder tre, MEN etter det gikk det virkelig på skinner inn 😀 Farten var bra, stjernen var bra, ALLE rørinngangene satt så det suste, OG hopp mellom hopp slalåm var KNALL BRA 😀 Ble selvfølgelig ikke en pall plassering da det ble fem feil, men er likevel veldig fornøyd.

Skulle egentlig gå lag i dag, men når agility klasse 3 stor begynte mellom kl. 18.30 – 19.00 og store lag skulle gå først (20 lag!) reiste Victor og jeg hjem i forkant. Fikk heldigvis sitte på med Jørn og Aileen – takk for det! Ny lang dag i morgen med nye muligheter.

2 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

2 responses to “Nes, 14/10-2006

  1. Fint mønefelt Obelix hadde 😀

  2. Hihi – som det vrimler av ord som «bra», «knallbra» og fornøyd!!! Blir i godt humør av å lese dette 🙂 Beate flink – Obelix flink!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s