Nes, 15/10-2006

Ny dag, nye muligheter – resultatene ble ikke toppers, men fy søren, det var mye bra i 2 av 3 løp. Obelix ga ikke fra seg et bjeff.

Og det gjør han alltid når jeg viser feil, eller han ikke forstår hva jeg vil 😀

Først var det agility, en kjempe fin bane igjen og jeg var ikke tvil på noen ting under briefingen. Obelix var kjempe klar i starten og satte avgårde. Gikk så fint på stigefeltet i går så jeg var optimistisk, men så var det dette med å stoppe overkroppen og ikke bare bena da 🙂 Hadde en litt krevende rørinngang, men det gikk så det suste. Prøvde meg på løpende felt på møne i dag også, men jeg nølte litt og da hoppet han av. Resultatet ble 10 feil, men fy søren for en fart og for et team vi var 🙂

Så var det hoppbanen, her var jeg litt i tvil om både start og slutten, men jeg prøvde meg på min løsning som egentlig ikke så mange andre gjorde. Var litt for utålmodig i starten så jeg måtte vente på Obelix – jeg løp fra han 😀 Ble ingen vegring på det fordi jeg bare tok han i mot og sendte han videre. Det var serpentiner, motsatt rørinngang og det gikk SÅ bra. Viste fint slalåminngangen inngangen, men igjen var jeg litt utålmodig så Obelix hadde ikke begynt på slalåmen før jeg suste videre og han gikk da forbi inngangen. Ble kun 5 feil, men for et løp! Teamarbeidet var like bra som på ag løpet og ikke et pip fra Obelix på hele løpet – kanskje ingen tilfeldighet…….

På lagløpet hadde nok teamarbeidet vært like bra om ikke Obelix hadde vært SÅ giret eller jeg hadde forstått hvor giret han egentlig var! Det var kommet to lag før oss istedenfor opprinnelig ett så vi ble stående veldig lenge i startområdet. Obelix bjeffet konstant i fem minutter – aldri gjort før. Når vi sto som neste startende trakk han noe inni hampen for å komme inn på banen så jeg måtte virkelig holde han igjen 🙂 – aldri gjort før. Når vi så skulle starte husker jeg at jeg tenkte «Hva i huleste gjør han når jeg gir start signal?!» Han tok de 2 første hindrene fint, men når jeg viste inn i rørinngangen snudde han hodet og så dumt på meg (føltes sånn) og fortsatte videre frem mot et annet hoppehinder. Fort og gæli’. Jeg gikk så til Kjetil og sa at jeg aldri hadde sett Obelix oppføre seg sånn før en start, han virket helt overtent! Så kom sannsynligvis forklaring………… Kjetil hadde hentet hundene i bilen og på vei bort til hallen hadde han løpt og ropt «FREM», «FREM», «FREM». Så det var det han mente når han sa til meg før start: «Jeg har varmet opp Obelix.»

Fortsetter dette teamarbeidet er jeg spent på fortsettelsen. Jeg må bare få skikk på stigefeltet og slalåmen. Hører jeg teamer for vintertrening tro…….

2 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

2 responses to “Nes, 15/10-2006

  1. Bare stigefelt og slalåm igjen…. Dette fortsetter nok bare oppover og oppover til toppen nås 🙂 Men – da er det nok en ny topp i horisonten som må nås 🙂 Jeg venter i spenning!

  2. Her er det fler som venter i spenning! Kanskje man skal begynne å spare til supporter tur til vm?!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s