Garasjen, 4/12-2006

Hurra! Jeg skulle endelig få dra på en agilitytrening. Fy søren som jeg har savnet det!

Tilstede: Kari O, Monica, Elin, Katrine, Aileen, Gro og meg.

Gro hadde med seg den nye prinsessa og siden jeg ikke var så veldig mobil var jeg heldig å få kose masse med henne. En skikkelig søt ulldott! Hun sovnet på fanget mitt…….

Prøvde meg bitte litt på trening med Obelix, men det gikk heller dårlig. Klarer jo ikke å gå fort en gang 😦 Hadde jo store planer om å trene masse på selvstendig slalåm og slalåminnganger og jeg fikk dessverre nok en gang bevis på at det virkelig trengs. Jeg sendte Obelix i slalåmen og så fort jeg var mer en 3-4 pinner etter, gikk han ut 😦 Prøvde å sette han igjen for så å gå litt fra i slalåmen, men det gikk absolutt ikke – SUKK! Bestemte meg for å glemme slalåmen og heller ta noe annet. Obelix var tross alt kjempe gira, har jo ikke trent med han siden 29. oktober. Vippe passeringen gikk kjempe fint, Obelix stoppet fint på feltet, buet rør gikk også rimelig greit, han hadde en bedre fart enn jeg har sett på lenge 🙂 . Klarte såvidt å sende Obelix gjennom en stjerne etter røret og utrolig nok gikk det bra. Ba om assistanse for at Obelix skulle få løpe litt mer enn et og et hinder og Aileen var ikke sen med å melde seg 😀 Tusen takk for at du gadd Aileen! Det var en fryd å se på, Obelix var så ivirig. Var kun borte hos meg to ganger, men løp raskt tilbake når Aileen ropte på han. Som sagt de var kjempe flinke og det var gøy å se hvor fin fart Obelix hadde, men……… JEG VIL OGSÅ LØPE!

Ble litt mer motivert på andre kombinasjonen, etter litt prøving og feiling sammen med Aileen, fant jeg til slutt en løsning som gjorde at Obelix klarte å fullføre slalåmen (LES: tok de tre siste pinnene) to ganger uten meg ved siden av. Har en liten plastboks med godbiter og Obelix skjønte etter 1-2 forsøk at han måtte fullføre slalåmen riktig før jeg kom bort og åpnet boksen. Dette må jeg få trent på! Obelix er veldig flink til det når det gjelder rette rør, sendte han inn i et rett kort rør når jeg sto igjen, og det lå et nytt, tilsvarende rør ved siden av, og jeg fikk han til å ta det tilbake igjen enda jeg sto stille hele tiden.

SUKK! Håper jeg blir b

Tilslutt en kjempe stor takk til Kari O. som klippet Obelix for meg, han ble SÅ fin!

5 kommentarer

Filed under Agility

5 responses to “Garasjen, 4/12-2006

 1. Gro

  Veldig hyggelig å se deg på trening igjen. Obelix var ihvertfall klar! Takk for barnepasset!

 2. Kari

  Fikk jo dessverre ikke sett så mye på deg siden vi ikke var på samme gruppe, men jeg så ihvertfall at 6 pinners slalomen gikk
  strålende selv om du ble hengede litt etter! Dette er egentlig en ypperlig mulighet til å trene ham i å gå fra deg,for nå MÅ du!
  Skulle gjerne sett dere mer og skravla mer!!

 3. Katrine

  Det var veldig hyggelig og ha deg meg på treningene igjen. Så ut som Obelix og du hadde savnet det 🙂

 4. Kul att se dig på træningen Beate! Fick filmat din 6 pinnars slalom, ska bara redigera færdigt så lægger jag ut filmerna i bloggen.

 5. Aileen

  Tusen takk for lånet av Obelix, det var gøy. Skjønner at du synes det er pyton å ikke få løpe. Se positivt på det; nå kan du bruke godisboksen som et hjelpemiddel for å trene selvstendig slalom. Obelix MÅ greie slalomen selv i.o.m at du ikke har mulighet til å følge han. Det blir litt som «den blinde har ekstra god hørsel»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s