Bygdø, 3/1-2007

Jippi!!!! Første ordentlige agilitytrening på 10 uker! Det var kjempe gøy. Alt var langt fra perfekt, men det er jo ikke så rart

når fokuset mitt var litt for mye på om det gjorde vondt i tåa. Men morro var det. Eddie hadde laget to fine kombinasjoner som gjorde at jeg virkelig fikk testet om jeg kunne løpe igjen. Dessverre så turte jeg ikke å ta skikkelig i så det ble litt halvhjertet innimellom.

Tilstede på treningen var: Kari F., Hilde, Kari H., Erling, Hege, Eddie, Elisabeth, Elin.

Vi delte oss i to grupper, liten/mellom på en gruppe og stor på den andre. Første kombinasjonen vi skulle gå gikk greit de 7 første hindrene, men så slo tregheten min igjennom slik at jeg plasserte meg helt feil og Obelix løp bak ryggen min og tok stigen istedenfor slalåmen. Gikk et par hindre tilbake og tok det igjen, og igjen og SÅ ble det riktig. Etter slalåmen var det en «trekant» og i og med at jeg ikke turte å løpe for fullt brukte jeg motsatt arm og «presset» Obelix ut – det funket 😀 Obelix er SÅ flink.  På vei tilbake var det stigen og jeg hadde glemt å legge lokket ved feltet!! Men hva skjer?! Obelix stopper ved siden av meg  – på feltet – og setter seg, to på og to av 🙂 Resten av banen gikk greit, ingen stor fart og heller ikke korte svinger, men jeg løp jo ikke full fart – feiget ut der 😦 Neste runde på samme kombinasjon så testet jeg ut litt føring før slalåmen og noe var mer vellykket enn annet. Tok tilslutt stigen på vei ut – med target – og da skled baken til Obelix av feltet, men han stoppet. Tok stigen en gang til og da satt han. Så var det en ok fremadsending videre ut.

På neste kombinasjon var det litt mer føring synes jeg fordi vi skulle mellom hindre og hente opp og «sende videre», men det gikk overraskende bra. Det jeg slet med var den skråeinngangen til slalåmen. Fae…… at den tåa brakk, det var jo det jeg skulle trene på i vinter!!!! Prøvde litt forskjellige varianter også her og roste masse når Obelix tok riktig inngang. Ble litt overivrig så jeg dro han ut av slalåmen på slutten, så det ble en ekstra runde i slalåmen likevel. Fortsatte så videre og det gikk overraskende bra. Tok et par ekstra runder på møne for å befeste feltet. Neste runde på denne kombinasjonen startet mens jeg sto ute og pratet – litt fjern. Elin, Kari H. og Hilde hadde bestemt seg for å kjøre korte økter rett etter hverandre. Det vil si at først gikk Hilde banen, belønnet og stilte seg bakerst, så gikk Kari H. osv. Jeg fikk hevet meg inn på slutten og kjørte da trening på slalåminnganger. Fikk det ikke helt til før Eddie kom å hjalp meg. Da ble det til og med bra fart 🙂 Holdt på litt lenger enn de andre, men jeg tror det gikk greit.

Ser ut som om det kanskje blir trening allerede til søndagen igjen. Gleder meg 😀

PS! Tåa verker litt, men det er bare litt. Trodde det skulle gå mye verre.

7 kommentarer

Filed under Agility trening

7 responses to “Bygdø, 3/1-2007

 1. Har du greid å trene allerede – så bra!

 2. Godt å høre at det gikk så bra!! Og nå kan du jo også trene slalominngang hjemme ….

 3. Så fin ny layout på bloggen 😉
  Hva har du gjort med tåa di ??

 4. Katrine

  Imponert over at du klarer en hel trening så bra når det ikke er lenge siden det med tåa din 🙂 Vi sees på teorikvelden på mandag 😉

 5. Så godt å høre at du er i farta igjen! Du kommer vel på treningen til onsdag også da håper jeg!

  Gro

 6. Så bra at det går fint med tåa

 7. Så bra da! Tåa er blitt så lang og fin, og nå slipper jeg å trene alene 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s