Bygdø, 14/1-2007

Jippi igjen, vi rakk en trening til før Follo 🙂 Og denne gangen klarte jeg å fokusere mye mer på agility. Jeg hadde også fått kjøpt noen

joggesko (brukt) av en kollega. Litt enklere å løpe med enn store (FOR store) vintersko.

Tilstede på trening; Kari F., Erling, Eddie, Karoline (2 hunder), Elisabeth, Hege, Kjetil, Kari H., Hilde, Aileen og meg. Vi delte som vanlig i to grupper, store på den ene og liten/mellom på den andre.

Jeg gledet meg virkelig til å få trent i dag, og det ble skikkelig artig også. Er fortsatt rusten i føringen, men det er jo morsomt Obelix følger meg over alt, også når jeg viser feil 😀 Første kombinasjonen synes jeg var vanskelig, 3 hindret var slalåmen med en 90 graders inngang! Skulle trent på innganger i vinter 😦 (hørt den før……) Bestemt meg for å ikke gå som jeg ville gjort på konkurranse, men heller prøve den vanskelige varianten for oss, nemlig sende Obelix inn i slalåmen og krysse bak. De to første gangene så ikke Obelix slalåmen en gang han var bare fokusert på den hunden som sto på nedfeltet på stigen på andre kombinasjon, rett ved slalåmen. Jeg skylder i hvert fall på det, hihihihi……… Gjorde så det jeg ville gjort på en konkurranse og det funket! HURRA! Det var mye lange strekninger på banen og jeg løp som en gal og Obelix like så. Det skinner litt igjennom at jeg ikke stoler helt på Obelix, men det MÅ jeg da snart klare å gjøre. Han var kjempe ivrig og flink. Vippefeltet satt bra, farten var ok, og jeg kunne til og med gå forbi første hindret som var hjulet og kalle han inn – MÅTTE bare testet det 🙂 Jeg tok møne et par ganger ekstra og det gikk også stort sett greit, må bare huske å gjøre likt hver gang.

Neste kombinasjon synes jeg var litt enklere selv om jeg fikk en miss, men det var denne stedsansen da, kanskje greit å vite hvor neste hinder er 🙂 ? Også lurer jeg litt på, hvorfor fortsetter bena å løpe når overkroppen febrilsk prøver å stoppe…….? Etter å ha fått litt «kjeft» av Kjetil for å ikke stole på Obelix så gikk det mye bedre, tror nesten det ble en feilfri runde jeg 😀 , ikke på første forsøk da, men det blir neste gang! Obelix husket også snutetouch når vi kjørte stigetrening – Obelix flink! Prøvde også en gang uten target og da ventet han dessverre litt på meg….. må trene mer på det. Motsatt rørinngang og farten var det ikke noe å si på her og han søkte fint fremover. Veldig fornøyd med treningen i dag. Ble kanskje litt mye innspill fra min side, blir spennende å se om Hilde, Kari H., Kjetil eller Aileen har kommentert «skrika».

7 kommentarer

Filed under Agility

7 responses to “Bygdø, 14/1-2007

 1. Hei hei, ja det gikk mye bedre når Obelix fikk bruke hodet selv. 🙂 🙂 hehehe

  Obelix hadde bra fart, men du bremset han litt da du ikke stolte (maste på han) på at han klarer å «tenke» søke hindrene selv. Som sagt gikk det veldig bra de siste rundene. Obelix søkte riktig inngang og stupte inn i røret. Når det gjelder slalåmen var den ikke av de enkleste. Hopp Hopp rett frem og inn i slalåmen 90 grader. Dette må jo trenes 1000 ganger. Jeg synes også at du bevegde deg bedre og roligere de siste rundene. Det blir jo lettere for Obelix å tolke signalene dine når ikke kroppen sier en ting og «kjeften» noe annet. HiHiHi.

  Synes dette lover bra fremmover Kona mi. 🙂

  Gubben

 2. Obelix er flink, flink, flink – fortjener å stoles på 🙂 En klikkertrener som ikke lar hunden bruke hodet …. – det tror jeg ikke jeg har hørt om før 🙂

 3. Skrik? Engasjement kaller jeg det 🙂 Kjempehyggelig å ha deg på trening ! Takk for tilbakemeldingene!!!!
  Og du – bare du tør å bruke den fine farten du har i kroppen og som du selv sier stole på Obelix så går det kjempebra !

 4. Flinke dere er 🙂 Gleder meg til å se dere gå på Follo til helgen!

 5. Kari

  Skulle gjerne vært der og sett på dere! Men med stigen så nærme slalomen som det hørtes ut som, kan det nok være det var best for alle parter at det ble tur på oss i steden…hehe!

 6. Jadajada, vi hørte deg vi 😀 Og godt er det, vi kunne jo slumpe til å lære noe også… Var desverre ikke veldig flink til å hjelpe dere andre på søndag, skal ta meg sammen, jeg lover.

 7. Hei
  Jeg har utfordret deg i bloggen til Aqua 17 januar.
  Hilsen
  Catrine og Aqua

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s