Bygdø, 21/1-2007

Konkurranse på en lørdag er ingen hindring for å trene på søndagen. Skal vi bli bedre må vi trene 😀 . Hadde et par aha-opplevelser på treningen i dag.

Tilstede: Aileen, Kjetil, Eddie, Kari F., Hege, Elisabeth og jeg.

Første kombinasjon var kjempe fin, men fy søren å targeten trekker Obelix 🙂 Det var to hindre rett frem og så skulle vi til høyre, men med møne rett frem etter andre hinder og Kjetil på vei ut med target, ville ikke Obelix svinge på første forsøk, andre forsøk gikk mye bedre. Mønefeltet var helt rått i dag! Kjetil sto ved targeten og klikket når Obelix touchet med snuten og jeg fortsatt videre frem – det var knallbra felt!! Tok så en runde til hvor jeg sa «Bli» til Obelix og stoppet et stykke unna, Obelix sto på feltet, jeg gikk tilbake og belønnet. Tok så en tredje gang hvor jeg lot Obelix løpe foran meg og feltet var like bra 😀 Dette må jeg fortsette med, ha hjelper som klikker for da kan jeg fokusere 100% på hva jeg gjør og ikke gjør. Det er jo uhyre viktig å trene på at Obelix tar feltet uansett hvor jeg er! Slet litt med rørinnganger i dag, men etter litt instruksjon og forenkling av kombinasjonen gikk det mye bedre. Må fortsatt følge Obelix ganske langt opp mot inngangen – flott å få trent på det. Slalåminngangen knotet jeg også litt med, men etter tips fra Eddie om å gå på motsatt og føre svingen før svingen gikk det supert 😀 Takk Eddie! Sliter litt med farten min enda pga store sko og litt vondt i tåa, MEN det kan bare bli bedre!

Andre kombinasjonen var med en kjempe vanskelig slalåminngang, men vi klarte den på andre forsøk ?!! Første forsøk stoppet jeg for sent fordi det lå et rør rett ved slalåmen, men vi skulle ta slalåmen i motsatt retning, ble det forstålig tror MEN vi fikk det til!! Obelix flink! Er litt sent ute på handlingen så jeg gjør så Obelix fikk et riv, men det kommer seg. Stigefeltet ned har vi fortsatt en vei å gå fordi Obelix har en tendens til å vente på meg, ønsker at han også her skal ta feltet uansett hvor jeg er. Testet ut litt med å løpe forbi, stå igjen og løpe med. Tok så bare stigen et par ganger for å befeste snutetouchen og Obelix var raskt på track igjen. Skal fortsette med dette på hver trening. Har nå også begynt igjen å jobbe med å få Obelix helt frem på vippa før han stopper. Det var ikke mye treningstid igjen så vi avsluttet med tre knallfine vippe passeringer.

2 kommentarer

Filed under Agility trening

2 responses to “Bygdø, 21/1-2007

  1. Aileen

    Ja, det var kjempegøy i går. Synes at treningen gikk så altfor fort!
    Bra felt på «Ob’en»:)
    Anng. stabeis så kjenner jeg flere…..he, he, he.

  2. Høres ut som en trening hvor du virkelig har tenkt på hva du skal trene på 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s