Bygdø, 31/1-2007

Kom en halvtime for sent på trening i dag fordi Cesar skulle parres. Kom nesten rett inn til briefing. Det var mye vanskelig for Obelix og meg i dag, men alt går så mye bedre når man forenkler litt 🙂

Tilstede: Kari F., Kari O., Eddie, Elisabeth, Hege, Aileen, Kjetil (uten hund) og meg.

Kari O., Aileen og jeg var på en gruppe + Kjetil da som hjelper. Starten gikk kjempe fint, Obelix fulgte meg som en drøm og tok riktig rørinngang, vi jobbet oss fint videre, men SÅ kom denne vanskelig slalåminngangen. Gud for en kløne jeg er! Stolte ikke på Obelix, så jeg prøvde å hjelpe han alt for mye noe som resulterte i at han ble helt forvirret 🙂 . Fikk tips av Eddie om å gjøre vinkelen enklere for Obelix. Eddie viste meg hvordan jeg skulle og da klarte vi det 😀 Det er ikke bare Obelix som trenger en fører, men også jeg, hihihihi 😀 . Vi prøvde litt på egenhånd etterpå, men det gikk ikke så bra, MEN når vi forenklet det litt gikk det litt bedre. Mønefeltet var knallbra og så lenge jeg klarer å «svinge før svingen» / gjør vinklene enklere/riktigere for Obelix, går handlinge knall bra også! Obelix er flink 😀 Det er flere ting jeg må trene på og en av dem er å kunne krysse bak Obelix når jeg har sendt han inn i slalåmen.

Og det tok ikke lang tid før vi begynte å trene på det -allerede på neste kombinasjon 🙂 Og det var to forsøk (selvfølgelig en enklere variant enn forrige kombinasjon) og så funket det! Kjempe fornøyd 🙂 Stigefeltet gikk veldig bra, og Obelix sin snutetouch var imponerende, han touchet til og med flere ganger på bakken uten target! YEEEESSS !!! Tok også noen vippepasseringer og neimen så satte ikke Obelix seg på vippefeltet med to på / to av ! Obelix ER flink 😀 Var kjempe fornøyd etter endt trening.

PS! På fredag reiser Aileen og jeg til Kolmården for å besøke ulver !!!

4 kommentarer

Filed under Agility trening

4 responses to “Bygdø, 31/1-2007

 1. Hihi – du høres ut til å få stadig bekreftelse på at det du mener du trenger å trene på, det er riktig 🙂 God tur til ulvene!

 2. Oh, så spennende med bebisser fra Cesar 🙂
  Hils ulvene 🙂

 3. Kari

  Nå sitter jeg her og er i grunnen ganske grønn av misunnelse…..jeg vil også hilse på ulvene!!!

  Tusen takk for hjelpen på onsdag!

 4. Katrine

  Håper dere får det kjempe fint på Kolmården, hadde så utrolig lyst til å være med men det passet ikke denne gangen.. Ta masse bilder 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s