Bygdø, 7/2-2007

Ja dette må jeg si ble en merkelig oppvarming til helgens stevne. Var mye rart som skjedde, noe gammelt tull og nytt. Det var i hvert fall en veldig unormal trening for min del.

Tilstede: Hege, Elisabeth, Eddie, Kari F., Hilde, Aileen, Kjetil og jeg.

Første kombinasjon så egentlig veldig okay ut helt til jeg så vinkelen på slalåminngangen andre gangen den skulle tas. Men så flink som jeg var tenkte jeg at – det fikser vi – NOT! Jeg får starte med begynnelsen, Obelix var veldig urolig før start og holdt nesten på å tyvstarte. Ivrig Obelix liker jeg 🙂 . Tenkte jeg skulle test ut hvor langt vi er kommet i felttreningen på mønet, så jeg lot som jeg falt og ble hengende etter Obelix, og hva skjer? Jo, Obelix stopper øverst på feltet og klorer seg fast for å snu, hihihihih. Der er vi ikke enda…….. Tok så starten på nytt med target, snutetouch, klikker-Kjetil og hele greia, funket perfekt. Første slalåminngangen var ikke 90 grader, men nesten, og den klarte Obelix alle gangene vi gikk den delen av kombinasjonen 😀 . Snurre foran slalåm gikk også, men det var såvidt…… Farten var det ikke noe å si på og vi suste videre. Etter et kort rett rør skulle Obelix tilbake mot meg over et hoppehinder, OG det sto ett hoppehinder ved siden av som ikke skulle tas. Prøvd først Kjetil sin variant, men dessverre er tåen så smertefull at jeg ikke klarte å løpe fort nok – rakk ikke frem. Prøvde så en annen variant, men jeg klarer å skyve Obelix rett frem etter røret så svingen ble veldig stor og vinkelen mot slalåmen enda verre. Bestemte meg derfor for kun å ta slalåminngangen og øve på den, Obelix gikk nemlig inn i andre pinne to ganger etter hverandre. Forenklet slalåminngangen veldig og det gikk fint 🙂 Gjorde det så litt vanskeligere to ganger og det gikk også bra, avsluttet så. Men bestemte meg for at neste runde på denne kombinasjonen skulle jeg gå siste halvdel som jeg ville gjort på konkurranse. 

Så var det min tur igjen på samme kombinasjon og nå skulle jeg teste ut føringen min (for de som ikke kan vanskelig slalåminnganger) på siste halvdel av kombinasjonen. Obelix var like ivirig i starten som forrige runde og satte avgårde. Jeg sendte han inn i det rette røret og gjorde som jeg ville gjort på konkurranse, sto igjen for å bremse farten til Obelix, ropte han mot meg og vi fikk en veldig bra sving 🙂 , sendte han så videre inn i høyre slalåm istedenfor venstre slalåm og det gikk knall bra 😀 ! Så var det hopp, møne og hopp ut, og gjett hvem som hadde løpende felt? OBELIX!

Neste kombinasjon var fryktelig mye løping og med den helv… tåa var jeg ikke mye positiv i starten. Men som alltid måtte vi jo prøve, Obelix og jeg 🙂 Var alt for treg i starten, så vi måtte prøve på nytt, og da gikk det bedre, jeg klarte å vise Obelix at han skulle til slalåmen og ikke stigen, så begynte «morroa». Når det var tre pinner igjen på høyre slalåm, hoppet Obelix ut – been there done that. Regnet med at jeg hadde gjort noe så jeg tok det igjen, samme skjer. Tok så en venstre slalåm og det gikk bra. Så var det å ta starten igjen og inn i høyre slalåm, inngangen gikk utrolig bra 🙂 MEN så var det disse tre siste pinnene IGJEN. Jeg spurte Kjetil om han skjønte hva det var, og så skjedde det noe uvanlig for Obelix i hvert fall – uansett hvilken vei jeg snudde meg, smatt Obelix avgårde og tok nærmeste hinder, han ville ikke stå stille. Jeg sa sitt og bli, snudde meg så må Kjetil igjen andre veien, og Obelix smatt avgårde over nærmeste hinder. Jeg måtte tilslutt løfte Obelix opp for å holde han i ro! Vi klarte til slutt å få til en høyre slalåm og det som vi (Kjetil og jeg) tror er årsaken, er at jeg kom for langt frem så Obelix ble usikker, og hopper ut. Det gikk i hvert fall bra de siste gangene han tok slalåmen og jeg holdt meg bak. Vippepasseringene var perfekte og jeg er også fornøyd med stigefeltene, men som sagt mye tull på treningen i dag, ikke akkurat det beste oppkjøring til Moelv, men men, farten min var heller ikke den beste, som Kari F sa: «Synes du er litt passiv idag, har du vondt i tåa?

2 kommentarer

Filed under Agility trening

2 responses to “Bygdø, 7/2-2007

  1. Mye fint å lese her 🙂 og med en ivrig Obelix så håper jeg den tåen din er bedre på Moelv – gleder meg til å se dere da !

  2. hihi – det går nok så bra så skal du se 🙂 Lykke til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s