Bø, 25. februar 2007

Ingen stor dag på Bø, men var gjør vel det når jeg har med meg min egen lille coach og fan club 😀 Når sant skal sies så var det en del bra i løpene også.

Vi reiste hjemmefra i 7.30 tiden og hentet Aileen ved Statoil i Asker. Vel fremme i Telemarkshallen trodde vi at vi hadde kjempe god tid, men de var faktisk i gang med hopp 2 mellom når vi kom. Rakk akkurat å få sett Kari O, Elin og Karine.

Vi startet med hopp og det var en kjempe fin bane. Var veldig fornøyd med briefing og gledet meg masse til å gå. Ble litt mer usikker på hvordan Obelix skulle være ute på banen i og med at snuten var limt til kunstgresset fra jeg tok han ut av buret og til vi startet. Forventet en fjern/treg Obelix, men skal si deg han satte fart – jeg var på etterskudd fra første hinder og det ble et riv. Følte ikke at vi var helt på nett og det ble mye kaving fra min side, noe som igjen førte til riv nummer to. Ble mye «Her» og til og med klapping. Farten var som sagt høyere enn normalt noe som er kjempe bra 😀 , men igjen var jeg for sen og klarte å gjøre så det hele endte med disk. Men med en knakende kjekk gutt som sto i mål med armene over hodet mens han hoppet opp og ned og sa: «Mamma vant du? Mamma vant du?» – kunne jeg jo ikke annet en å smile 😀 . Her er forresten hoppløpet;

Ble som sagt litt frustrert etterpå og det kan lett misforstås, men hva gjør vel det når Victor setter seg ved siden av meg og sier: «Mamma, hvis du er sur fordi det gikk dårlig, så kan du telle til ti så går det over. Og hvis det ikke hjelper, teller du bare fra 10 og ned til 1» 😀 PS! Var kjempe stolt av at jeg klarte å holde igjen i slalåmen så Obelix virkelig søkte forover.

Så var det agility og det gikk vel ikke stort bedre her sånn helhetsmessig, ja vi disket ikke da, men det ble dessverre og uvanlig nok 2 riv IGJEN. Klarte også å press Obelix ut av siste pinnen i slalåmen + at jeg fikk feltfeil på møne – var ujevn i farten. Men hvem sto i målområdet med armene over hodet, hoppet opp og ned med mamma sin rompetaske i hendene – det var Victor 😀 Og kommentaren var; «Mamma, gikk du feilfritt? Gikk du feilfritt?» Smiler bare jeg tenker på det 😀 . Her er forresten agility løpet;

PS! Så du hvor fint serpentineren gikk?! Både over og mellom!

Lagløpet kan sees på http://rykkinn.wordpress.com/

4 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

4 responses to “Bø, 25. februar 2007

  1. Så flink du er til å filme løpene dine 🙂

  2. Sånn i forhold til rivene, så bør du vite at hoppehinderne som ble brukt stod på maks høyde pluss litt ekstra, så det kan godt være det som «hjalp» til med rivene 😉 Fin slalom!

  3. Det var en kjempefin serpentiner dere gjorde. Tusen takk igjen for at jeg fikk sitte på med dere til Bø. Jeg hadde et hyggelig selskap i baksetet sammen med Victor og Lynet Mcqueen……….

  4. Victor ær ju værldens søtaste coach!!!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s