18/3-2007 Uoffisielle konkurranse – Stovner

Har nå misset både konkurranse i Tønsberg og Drammen pga kurs, så jeg var kjempe fornøyd over at det var konkurranse i dag. Det ble jo ekstra bonus når det gikk over all forventning 🙂

Vi startet med agility. Banen så  kjempe fin ut, det så ut som om det skulle bli litt ekstra jobbing ett par steder, men det skulle vi fikse. Gjentok mine faste «regler» i hodet før start – et hinder av gangen – jobb tett på Obelix. Glemte å si «Stol på Obelix» og det gjorde jeg ikke i første halvdel av løpet. Etter Bø bestemte jeg meg også for å bare føre som jeg mente at vi kan, ikke safe eller tenkt «Det går ikke», og det klarte jeg faktisk å gjøre i dag, selv om det ble litt nølende løping ett par ganger. Starten var jeg egentlig spent på fordi det var to hoppehindre rett frem, og rett frem etter det sto stigen, men man skulle 180 grader til venstre og inn i buet rør. Men det gikk som en drøm 😀 Gjorde akkurat som jeg hadde briefet, sendt Obelix over andre hinder, mens jeg bremset min egen fart og begynte å bevege med sideveis – fikk kjempe fin sving og fin fart inn i røret 🙂 Det gikk bra videre også, var litt nølende på mønefeltet, men Obelix tok det. Så var det rundt – mellom – over og inn i slalåm, Obelix fulgte meg som en drøm. Hodet ville at jeg skulle stoppe på nedfeltet på stigen, men bena lystret ikke, MEN det ble et felt om ikke det beste, men det ble felt. Så i all min iver glemte jeg å repetere, bremse min fart og bevege med sideveis så Obelix fikk litt stor sving før vippa, men resten var bra.
Resultat: 2. plass og feilfritt med 3,9 m/sek og det med en stor sving + nølende løping av meg 😀 !

Så var det åpen hopp. Denne banen så også veldig artig ut, en del snurring, men det er vi jo blitt gode på 🙂 Hadde briefet starten på en måte, men i det jeg startet skjønte jeg at jeg ikke rakk det. La om handlingen underveis på de 5 første hindrene og det fløt kjempe bra. Så var det litt rett frem (pølse og hopp) før det var inn i 3 snurrer på rappen, følte virkelig at vi traff den berømte «linjen» 😀 Dette var knall morro! Og i hvert fall når vi i slutten av slalåmen hørte heia rop fra publikum 😀 Ble litt ivrig så vi fikk en lang sving, men serpentineren gikk fint og så var det rett inn i buet rør. Trakk meg litt tidlig sideveis, men heldigvis hadde jeg beholdt armen ute så Obelix fortsatt videre inn i røret, men med litt dempet fart. Hadde ikke tålmodighet til å vente på Obelix ut av røret, men han kom da etter meg og jeg fikk sendt han foran meg videre og finn innspurt! YES – andre feilfrie løpet i dag 😀 Obelix fikk sine fortjente godbiter og jeg smilte fra øre til øre. Da jeg var en av de siste ekvipasjene begynte premieutdelingen rett etterpå og Kjetil vant! Han slo til og med Jan Egil på tid og han vant klasse stor! Jeg klappet og jublet, og så kommer det «de holder det innen husholdningen – nummer t0 og også feilfritt – Beate Harms m/Obelix» What?! Jeg?! Andre plass?! WOW – det var kjempe morro. Og det som var enda morsommere var at selv om Kjetil slo meg en del på tid, så hadde Obelix 4,2 m/sek og det med dempet fart to steder + en stor sving. YES!! 😀 Gleder meg til onsdag, da er det agility igjen !

Det eneste ordentlig ordentlig kjiipe med denne dagen er at jeg nå kl 19:57 ligger i sengen og fryser og svetter om hverandre. Jeg vil IKKE bli syk!!

7 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

7 responses to “18/3-2007 Uoffisielle konkurranse – Stovner

  1. Kari

    Utrolig bra løp i helgen! Kjempemorsomme baner var det også! ( for de som fikk gått dem….).

  2. Gratulerer med fine løp 🙂 og plasseringer. Når jeg leser nå så husker jeg agilitybanen jeg også 🙂

  3. Grattis med bra løp! 😀

  4. Gratulerer! Så morsomt! Håper vi får sett dere i aksjon en gang.. ;o)

  5. Skynd deg å bli frisk igjen, for denne suksessen må jo bare få fortsette!

  6. GOD BEDRING !!!! håper du får en fin helg !

  7. Gratulerer Beate 🙂 Og god bedring, håper du blir fort frisk igjen. Det er bar dumt å bruke tid på å være syk 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s