6/4-2007, Gåsahoppet – dag 1

Det er utrolig hva man gjør for å få gå agility 🙂 Er på påskeferie i Malmø og står opp kl. 06.00 om morgenen for å reise til Skurup og gå agility – de gale har det godt. Fire løp skulle vi gå i dag, så det var spennende å se om pusten holdt.

Vi startet med agility. Det var en dansk dommer som jeg ikke husker navnet på nå. Obelix hadde låst nesa i bakken og tok den først opp når dommeren blåste i fløyta 🙂 Det ble en tjuvstart så jeg rakk ikke å styre Obelix ned stigefeltet – 5 feil – gikk fint videre. En serpentiner med veldig merkelig vinkler endte med snurringer på Obelix, men heldigvis ingen vegringer. Så var det lengde og rett frem på vippa, jeg var veldig passiv og Obelix gikk forbi vippen – 5 feil. Det var totalt 62 startende, 27 som kom igjennom og vi endte på 21. plass. Er egentlig ganske fornøyd likevel fordi Obelix hadde bra fart, mønefeltet og vippefeltet var bra. Video av løpet kommer senere.

Så var det tid for hoppløpet med Yngve Sommer som dommer. Starten med 180 grader sving var kjempe bra med kort sving og bra fart og vi var på god vei videre mot riktig hinder, men så var det dette med å se på feil hinder da….. smakk inn i røret, skulle ikke dit vettu 🙂 Heldigvis så får man gå ferdig og resten av løpet var jeg kjempe fornøyd med, bra fart, fine svinger. Video av løpet kommer senere.

Neste løp var åpen agility og det er det egentlig bare en ting å si om det løpet: ÅRS BESTE 😀 Det var et så bra løp at jeg automatisk hevet armene over hodet når jeg kom i mål 🙂 ALLE feltene satt, tette fine svinger, Obelix akselrerte mellom hindrene, rygget meg gjennom en serpentiner, bra fart – kun 1,5 sekunder etter Kjetil og Cesar. Vi endte på 8. plass og feilfritt 😀 ! Vi er på vei tilbake etter ryggproblemer og knekt tå – YESS 😀 ! Video av løpet kommer senere. Det eneste som var litt dumt var at det begynte å pipe når jeg pustet etter dette løpet………

Siste løpet var åpen hopp, igjen et løp jeg er veldig fornøyd med 🙂 Maste litt mye på Obelix i slalåmen så han hoppet ut, men alt annet var knall bra. Igjen forholdsvis korte svinger, bra 270 graders sving, bra akselrering mellom hindrene og bra fart. Video av løpet kommer senere.

Ny dag og nye muligheter i morgen 🙂

3 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

3 responses to “6/4-2007, Gåsahoppet – dag 1

  1. Så du är i Svealand! Gratulerar till årets bästa lopp!!

  2. Gleder meg til videoene!!!

  3. Tusen takk for oppdateringen underveis!! Jublet for meg selv! Dette er jo bare SÅ lovende!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s