7/4-2007, Gåsahoppet – dag 2

De gærne har det virkelig godt 😀 Vekkeklokken ringte kl. 06.00 i dag også! Ny dag, fire nye løp = nye muligheter. Og det gikk faktisk enda bedre i dag enn i går. I går var det

en disk, ett løp med 10 feil, ett med 5 feil og et feilfritt, og her er hva som skjedde i dag.

Vi startet med agility, dommer Yngve Sommer. Var flink til å være tydelig i handlingen min så Obelix var ikke i tvil om hvor han skulle. Før stigen var det full fart på Obelix så jeg kom litt på etterskudd og det ble feltfeil på nedfeltet. Vi kom oss greit videre, og feltet på møne og vippa var bra. Endte på 14. plass av 58 hunder med 5 feil. Video kommer.

Så var det hopp bane, husker ikke hvem som var dommer. Er egentlig veldig fornøyd med løpet da vi fikk 0 hinderfeil, men fordi Obelix sliter med stusshopp, klarer foreløpig ikke å kun være nedi en gang mellom hvert hinder, taper vi masse tid. Fikk 0,96 sekunder i tidsfeil. Har også mulighet til å spare tid ved å få raskere slalåm. Husker ikke hvilken plass jeg endte på. Video kommer.

Så var det tid for åpen agility og der gikk det faktisk knall bra i dag også 😀 Alle feltene satt, fant virkelig linjen, Obelix var ikke i tvil hvor han skulle og han hadde bra fart, bortsett fra et sted hvor jeg tok et taktomskifte og slalåmen var ikke rask. Så det ble en 5. plass istedenfor pall plassering – YESS! Feilfritt, og 5. plass av 54 hunder 😀 Hørte jeg nok ett ÅRS BESTE løp ?! Hihihihihi 🙂 Det er SÅ knall og komme i mål etter sånne løp, jeg MÅ bare heve armene over hodet 🙂

Vi avsluttet også i dag med åpen hopp og det var virkelig en løpebane. Her var det bare å gi jernet og holde meg i bevegelse hele banen slik at Obelix virkelig måtte løp. Vet at jeg presset litt mye hele veien, så det endte med at Obe gikk inn i 2. pinne i slalåmen, MEN alt annet var jeg veldig fornøyd med – ja slalåmen er fortsatt treg, men det kommer.

Konklusjon etter Gåsahoppet: fra første til siste løp – stigende resultat 😀 Bare se her hvordan 8 løp har gått;

Dag 1: Disk, 10 feil, 5 feil, 0 feil

Dag 2: 5 feil, 0 hinderfeil (0.96 tidsfeil), 5 feil og 0 feil.

Tre ting som må trenes på;

  • Stusshopp
  • Slalåm
  • Stigefelt

 Så er vi der 🙂 God påske!

2 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

2 responses to “7/4-2007, Gåsahoppet – dag 2

  1. Gratulerer med noen en vellykket dag! Hvor skal nå dette ende, tro 🙂

  2. Jeg kan bare gjenta meg selv: dette lover bare SÅ godt!! Har begynt å trene på duskedansen til VM!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s