28/4 – 29/4-2007 Arendal stevne

Da var det endelig tid for første ute stevne 🙂 Skulle hente ny campingvogn på veien nedover og det var meldt bra vær

hva mer kunne man ønske seg? JO – å IKKE måtte vente 3 timer på campingvognen for de den likevel ikke var klargjort 😦 Skulle vært nede på Tromøy i 14-tiden, men det ble isteden i 17-tiden. Heldigvis hadde familien Strøm holdt av plass til oss. En ting er i hvert fall sikkert – vogna var kjempe fin 🙂

Etter en vindfull natt var det tid for agilitykonkurranser. Det var lagt opp slik at de som var i landslagstroppen skulle starte først. Alle klasse 3 hundene (mellom/liten i en ring – stor i en annen ring) briefet samtidig. Så startet de konkurransen kun i mellom/liten ringen med de som er i troppen, så først var det Jan, Ørnulf og Nils, og så var det min tur. Når så mellomhundene var ferdig, kjørte de kun de store som var i landslagstroppen i stor ring før konkurranse fortsatte som vanlig. Vi ble presenterte over høytaleren og det ble sagt rare og morsomme ting for å «sette oss ut». Synes bare det var kjempe artig jeg 🙂 Det var bjeller, klapping og heiarop både før start og under løpet. Obelix bjeffet som bare det før vi startet – dette var kult! Petter Nordlien som dømte blåste i fløyta og vi var i gang. Livet som var før start gjorde at vi «trøcket» skikkelig til og farten var jeg fornøyd med, men med økt fart kommer feil, det ble feltfeil på stigen. Etter vippa skulle jeg snurre foran men det glemte jeg i iveren og fikk derfor en vegring etter et rett rør, kom alt alt for sent. Samme skjedde foran nok et rett rør og Obelix tok feil hinder – disk, men vi fortsatt med full fart og mønefelt på vei ut. Video kommer.

Så var det lagløpet. Følte at vi fant fin flyt og slappet nok litt mye av så en vridning på kroppen kom litt for sent etter mønet slik at Obelix tok hoppehinder rett frem i stedenfor røret som lå til høyre. Laget disket da 3 av 4 ekvipasjer disket.

Så var det tid for hoppløpet og nå var jeg rimelig sliten før start, hadde vært en lang dag og to netter med lite søvn, skulle jeg virkelig starte til nok et løp? Starten gikk veldig bra (5-6 hindre), men så ble jeg litt utålmodig og dro Obe ut av siste pinnen i slalåmen. Bestemte meg i samme sekund for å ikke gå tilbake å rette opp. Det ville bli såpass mye «haling og draing» pga mange hindre rundt så vi disket oss selv og gikk resten av banen kjempe bra. Video kommer.  Ja, ja – 3 disk av 3 mulige, men det var nå bra fart på Obe alle løpene og med 4,2 m/sek på det ene løpet er det vel en ok start på utesesongen, men fornøyd er jeg ikke.

Ny dag nye muligheter. Det var igjen tid for å teste nervene til landslagstroppen med heiarop og kommentarer over høytaleren – det var igjen tid for agility. Obelix var enda mer giret i dag og vi satte avgårde, igjen ble det feltfeil på stigen, men vi hadde fin flyt videre og fant linjen. Ønsket igjen å «trøcke» skikkelig på noe som resulterte i et riv i en sving, men vi kom oss igjennom med 10 feil og rimelig bra tid hvis ikke jeg husker helt feil.  Video kommer.

Hoppløpet var jeg egentlig veldig fornøyd med starten (4-5 første hindrene), men så kom den klassiske feilen. Skulle mellom de to første hindrene i en serpentiner, bena stoppet men ikke overkroppen = Obelix hopper andre hinderet feil vei. Var knotete å fortsett videre, men vi prøvde oss på en slags fartssirkel på vei ut.

Tilslutt var det lagløpet og denne gangen var det en hoppbane. Obe og jeg satte avgårde og jommen så ble det et feilfritt løp gitt 🙂 DET var deilig å avslutte med! Ble dessverre disk på laget også denne dagen.

Det var en sliten familien Harms som reiste fra Arendal i 17-tiden på søndagen. PS! Nå må jeg få frem samme fart på trening og få sikret disse stigefeltene!

3 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

3 responses to “28/4 – 29/4-2007 Arendal stevne

  1. Du var flink til å takle trykket Beate 🙂 Likte spesielt godt det fornøyde smilet du hadde da du ventet på å få starte!!!

  2. Godt å vite hva man skal trene på! Venter spent på alle disse videoene 🙂

  3. Det var bare så utrolig morsomt i Arendal og du er vanvittig god heiaberte!! Du kler forresten også veldig godt VM stemningen når du går agility!! Det kan fort bli en vane!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s