12. – 13. mai 2007, Hvalsmoen

Lenge siden forrige blogging. Husker ikke noe fra siste trening (3. mai) bortsett fra at det var kjempe gøy og jeg var fornøyd. Nå i helgen har det vært treningsleir med Rykkinn på Hvalsmoen, Hønefoss.

Kom hjem fra Kiel tur fredag morgen så jeg dro ikke opp til Hvalsmoen før lørdag kveld. Folket satt ute og grillet når jeg kom frem etter litt feilkjøring, hmmm………..  Området så kjempe fint ut, ideelt for agilitytrening.

Ny dag og klar for trening, nesten….. Sov nesten ingenting i natt, jeg holdt på å fryse i hjel! Hadde til og med to dyner på meg, men ingen ting hjalp. Men vi var kommet for å trene så det var bare å hive seg ut i det.

Det var satt opp tre kombinasjoner og vi var delt i tre grupper. På min gruppe var Kari H., Hilde, Jan, Merethe og meg. Første kombinasjon gikk overraskende bra 🙂 Obelix tok en kjempe fin slalåminngang og jeg krysset til og med bak – Obelix flink ! Mønefeltet var bra og jeg husket til og med befeste det flere ganger. Gikk så kombinasjonen litt annerledes og da slurvet jeg litt slik at Obe tok et hoppehinder feil vei, men når man vet hva som gikk feil så blir det riktig andre gangen 🙂 Obelix er også blitt råflink til å sitte igjen på start når jeg går fra han. Gjorde det flere ganger i dag uten tjuvstarter – Obelix ER flink! Kan fortsatt jobbe litt med fart i buet rør. Så bygget vi om denne kombinasjonen og da kom det en skikkelig utfordring: rett rør og etter det 90 graders slalåminngang hvor man ifølge de som har greie på det «henter opp». Dette må vi trene mer på, og det holder vi jo på med 🙂 .

Neste kombinasjon var en ren hopp kombinasjon. Gikk veldig fint med bra svinger, men så klarte jeg å «glemme» og la Obelix søke slalåmen selv, så jeg endte med å hjelpe han inn i pinne to. Konfererte litt med Jan og vi ble enige om hvordan jeg burde gå til slalåmen, og det ble veldig bra 🙂 . Takk for hjelpen Jan! Resten av kombinasjonen gikk bra med korte svinger og en ivrig Obelix. Må passe på og følge nok opp på de enkelte hindrene for å holde farten opp og for å få fine svinger. Stigen sto for seg selv så jeg kjørte noe runder med felttrening på den. Nosetouch funket, men jeg hadde dessverre ikke tålmodighet til å «terpe» slik at Obe ikke ble sittende til jeg ga klar signal, jeg jukset og sa «bli». Fy meg! Fikser det på neste trening 🙂

Siste kombinasjon var nesten en hoppbane, hadde det ikke vært for vippa. Her diskuterte vi (gruppa) forskjellige løsninger. Veldig artig å høre hvordan folk tenker og hvordan de ønsker å løse en kombinasjon 🙂 Utrolig interessant. Hvordan det gikk er det bare å si en ting om – kunne ikke avsluttet kombinasjonene bedre 😀 Det ble to knall fine runder, med bra fart, fint vippefelt og korte svinger 🙂 Obelix flink!

Avsluttet med en fartsbane – gikk to runder hvor første runde var best! Har fortsatt noe å hente på Cesar, men nå er Obelix foran meg mesteparten av runden og «selvfølgelig» før meg i mål 😀

En ting kan jeg stolt skrive til slutt – jeg safet ikke en eneste gang 🙂

4 kommentarer

Filed under Agility trening

4 responses to “12. – 13. mai 2007, Hvalsmoen

  1. De som vinner er oftes de som har et jevnt grunntempo med korte effektive svinger, ikke de med rask fart rett fram, det blir lett alt for store og ueffektive svinger, mere riv og større kjanser for disk. Hvis du klarer og springe på å ha med deg hunden så går det fort.

  2. Det synes at du er blitt sikrere på det du gjør og da blir det bra vet du 🙂

  3. Obelix flink går stadig igjen – du glemmer noe: Beate flink!!!

  4. Løp Beate, løp 🙂 !!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s