31. mai 2007, Trening Skui

Da var det tid for trening igjen etter en pause siden Oslo hundeshow. Jeg var egentlig alt for sliten til å trene i dag, men dro nå likevel.

I og med at vi var så få i dag ringte vi Petter i går og endret det slik at han kommer neste torsdag isteden. Tilstede i dag var Gro, Solveig, Malin og jeg. Jeg valgte kombinasjon i dag som inneholdt blant annet det jeg trenger å trene på; fart, slalåminnganger, stigefelt og fremadsending. Første runde var Obelix absolutt ikke med, han klapret med tennene og tungen gikk som en propell. Så etter to-tre forsøk på å få til noe som helst og det ikke gikk, tok vi en timeout. Tok på båndet til Obe og stilte oss på sidelinjen. Gjorde et nytt forsøk etter å ha sett på en som trente, og nå gikk det meget bedre. Var også veldig påpasselig å ikke «slippe» Obelix før jeg sa «Fri». Kjørte noen runder med slalåminnganger fra vinklet hoppehinder og det gikk bra. Tok så stigefelt med fart og target, og det gikk veldig bra. Er helt tydelig at jeg har jobbet mer med venstreføring enn høyreføring, fordi på venstreføring ble Obe sittende fint på feltet til jeg ga han signal til å gå videre, mens på høyreføring «detter» han av feltet, men han tar feltet med to på og to av 🙂 Vi er på rett vei! Kjørte så litt fremadsending og det gikk veldig bra. Et par ganger hadde han så stor fart mot godbitskålen i enden at han stoppet så brått at bakbena lettet fra bakken 😀

Fikk litt problemer med høyre kne etter første runde, men bestemte meg likevel for å kjøre en liten runde til . Trente litt på 180 graders sving etter buet rør og det gikk veldig bra, sendte videre, krysset bak og fikk fin sving videre mot venstre. Obelix flink når han har fokus 🙂 Tok så et par slalåminnganger, både fra vinklet hoppehinder, rett frem etter pølse og ut etter hoppehinder. Obelix klarte det alle gangene 😀 Avsluttet med et par fremadsendinger og det var tydelig at Obe nå sakket farten litt når han nærmet seg godbitskålen, gjorde ikke dette på første runde -hmm! Dette må testes ut, får trene litt på 1-2-3 lek hjemme til neste Skui trening, både mot godbitskål og leke!

2 kommentarer

Filed under Agility trening

2 responses to “31. mai 2007, Trening Skui

  1. Og så er de smilende fjesene tilbake 🙂 Utrolig bra slalåminnganger du hadde idag!!!

  2. Takk for fin trening, fin kombinasjon med mange muligheter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s