3. juni 2007, Trening og konkurranse helg

Da er nok en helg over, med masse agility. Det startet på fredag med trening på Rykkinn i regi av landslagstroppen.

Christina hadde tatt initiativ til å arrangere en trening for troppen og ikke bare kom hun med kombinasjoner, men hun instruerte også. Kjempe bra jobbet Christina 🙂 Tilstede var Christina, Kirsten, Aina, Bodil, Kjetil, Anne Grete, Karoline og jeg. Det var en kjempe fin trening og jeg fikk virkelig fokusert på det jeg skulle; fart, felt, slalåminnganger. I tillegg var det i kombinasjonen et hoppehinder man skulle over og rundt, og jeg var flink til å belønne dette og fokusere bare på den. Disket to ganger på det på OHS. Hadde også en veldig spesiell kombinasjon hvor vi tok tiden for å se hvordan vi kunne spare tid.

Så var det lørdag og tid for uoffisiell agilitykonkurranse i regi av landslagstroppen. Jeg skulle være skriver på stor, var «kun» åpen hopp og åpen agility (x2). Jeg hjalp selvfølgelig også til med å bygge baner. Først var det et agilityløp og det gikk ikke veldig bra. På treningen på fredag hoppet Obelix sideveis av vippa et par ganger og det skjedde også i denne konkurransen. Fart er jeg ute etter, og jeg klarte å presse Obelix til et riv og så var det dette stigefeltet da……………….. Så var det tid for hopp og her gikk det veldig bra både fartmessig og nesten bra føringsmessig, fikk 5 feil men jeg husker ikke på hva. Så var det agility igjen og, det gikk litt bedre denne gangen, vippepasseringen var veldig bra, men fikk stigefelt feil og berøringsfeil ved slalåmen. Siste løp var hopp og nå satt det ganske bra, feilfritt og 3. plass. MEN vi kan fortsatte jobbe med farten, er helt klart bedre fart enn før, og enda bedre skal det bli 🙂 Harald Schjelderup var dommer i dag og hadde kjempe fine baner.

Søndag var det offisielt stevne i regi av NKK. Det var en nederlandsk dommer på agilitybanen og det var en veldig artig bane, hvor det krevde en del jobbing. Fikk en kjempe fin start (var litt spent på den 🙂 ) og vi satte avgårde videre og så kom den store hyggelige overraskelsen – Obelix hadde løpende felt på stigen 😀 😀 YEESSSS !! Jeg satte avgårde videre med et smil, Obe stupte inn i røret og jeg ble pushet fra sidelinjen til å løpe på – kjempe bra! Men OBS! kanskje det hadde vært greit å få med Obelix også……………….. Eller rettere sagt få han til å ta hindrene også………………… Han kom ut av røret i full fart, hoppet over neste hoppehindret og jeg spurtet på, men hvorfor i huleste skulle jeg kappe svingen? Hvem følger meg som en drøm da? Obelix…… forbi neste hoppehinder, ikke over…………… Bestemte meg i samme sekund for å ikke hente han tilbake da jeg var nesten forbi neste hinder, samtidig som Obelix hoppet neste hinder feil vei. Jaja, vi tok et hoppehinder til og gikk ut av banen. Farten var der, feltet var der, men det er litt greit å få med alle hindrene også…… Så var det tid for hopp og her følte jeg virkelig at jeg ga full trøkk. Kjempe knall med masse tilrop fra folket på sidelinjen – tusen takk for det 😀 Fikk en liten stopp da Obelix var litt usikker på hvor jeg ville ha han (skal sette opp den kombinasjonen på trening), men jeg fikk geleidet han videre og det ble feilfritt 😀

Konklusjon etter helgen; To feilfrie hoppløp, bra fart, 6 korrekte slalåminnganger, og en gang løpende stigefelt – YEESSS!!! MEN må fortsatt jobbe stigefelt slik at det sitter hver gang, fortsette på treningsplanen min med tanke på slalåmen, fremadsending og fart. 

4 kommentarer

Filed under Agility

4 responses to “3. juni 2007, Trening og konkurranse helg

  1. Det virker som det bare går bedre og bedre 🙂 6 korrekte slalåminnganger!!!! Det må du huske neste gang 🙂

  2. Jeg undrer på hva folk uten en hobby gjør på i fritiden sin ? 🙂

  3. Katrine

    Det er å gøy å lese hvor bra det går! Og innstillingen din er virkelig til for beundres 🙂 Kjempe bra jobbet 🙂

  4. Wow!! Hærligt!! Detta kommer att gå bra Beate! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s