27. juni 2007 – Trening Rykkinn

Da var Kjetil kommet hjem og vi kunne flytte barnevakt fra tirsdag tilbake til onsdag, og tid for trening sammen igjen.

Vi var 10 stykker tilstede; Eddie, Erling, Hege, Karoline, Jørn, Hilde, Kari H, Malin, Kjetil og jeg. Det ble bygd tre kombinasjoner, og vi ble delt i tre grupper – Kjetil, Jørn og jeg var på en gruppe. Det blir mye trening når vi er så få på hver gruppe, og det var mer enn nok å trene på. Følte at jeg ikke fikk briefet nok, fikk liksom ikke bestemt meg ordentlig for hvor jeg ønsket å være til enhver tid. Kanskje jeg er litt treg, men to raske runder gjennom en kombinasjon er litt lite for meg….. En helt annen ting, jeg ble påminnet om at det ikke alltid er like heldig at Kjetil og jeg trener sammen………………., stakkars Jørn……….

Første kombinasjon var med diverse utfordringer, blant annet 180 graders svinger (beholde farten), mellom hindre (ikke bevege meg for fort) og rett slalåminngang (ikke presse på). Første runde gikk så som så; bra fart i starten, 180 graders sving og buet rør, ble så for rask i bevegelsen slik at Obelix to hinder feil vei. Endte opp med å føre det som en serpentiner og da gikk det knall. Mønefelt var bra, presset litt på i slalåmen, men Obe var flink til å redde seg inn. Bra fart i pølse og fine korte svinger resten av kombinasjonen.

Andre kombinasjon var med bord, og en del kryssing foran. Første runde gikk bra, men kunne selvfølgelig vært bedre fart – var nok ikke helt bevisst på hvor jeg skulle plassere meg. Med litt korrigering gikk det kjempe bra. Bra fart i buet rør og fint stigefelt med target. Første to rundene på bordet så ske Obelix av på fire stive ben 🙂 Tredje gangen gikk det kjempe bra.

 Siste kombinasjon var med masse fart og en «vanskelig» slalåminngangen. Jeg skriver vanskelig i gåseøyne fordi når jeg fører Obe inn i slalåmen går det så det griner, sender jeg han inn og står igjen selv går det ikke bra. Fikk Kjetil til å rope på Obelix i enden slik at vi fikk skikkelig fart ut. Deilig å avslutte med en sånn kombinasjon, tok bare to runder. Var nok for i dag.

Legg igjen en kommentar

Filed under Agility trening

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s