30/6 – 1/7, Agilitystevne i Sandefjord

Så var det tid for siste stevne før vi skal på ferie. Kjetil og jeg reiste nedover til campingvogna i Holmestrand sendt fredag kveld.

Victor skulle egentlig være med nedover, men når han fikk tilbud om å være hos mine foreldre sammen med fetter Oscar var ikke valget vanskelig.

Kl. 06.15 ringte vekkerklokken! Det hadde regnet noe fryktelig på natten så det hadde ikke blitt mye søvn, var rimelig trøtt. Vi reiste fra campingen kl. 07.15 og det gikk raskere enn vi trodde så vi var allerede på plass kl. 08.15 og første briefing var ikke før 09.00 🙂 Kari O. hadde allerede satt opp teltet vårt når vi kom, snakk om luksus! Første bane i dag var åpen hopp, dommer Linda Kjeksrud. Hun hadde satt en kjempe fin og enkel bane med fart. Knall bra å starte med! Selv om banen så enkel ut hadde jeg bestemt meg for å ikke gå i fellen som mange gjør når det er enkel bane – slappe av og ikke jobbe som man gjør på baner med større utfordringer. For å si det sånn, det var flere som disket. Obelix gikk veldig bra og vi gikk feilfritt. Dessverre så var ikke farten på topp, men det er jo noe jeg jobber med – fart i buede rør og slalåmen. Fikk vel en 8. plass tror jeg.

Så var det tid for hopp, dommer var Peter Holmberg. Det var en jobbebane med mange utfordringer, men jeg følte at jeg løste alle på briefingen, glemte bare en ting – tjuvstart…. Jeg tok av båndet på Obe og sa «Bli», begynte å gå i fra, så at han begynte å reise seg, tok et steg tilbake for å sette Obe i ny «Bli», men når jeg gikk tilbake igjen startet han 😀 Kom veldig på etterskudd så starten ble bare tull, fikk ikke gjort noe som jeg hadde planlagt, fikk ikke tatt inngangen i slalåmen (fem feil), og så dro jeg han ut av slalåmen (fem feil) :-), MEN etter DET! da gikk resten som på skinner 🙂 . Godt at Obe er ivrig……….

Så var det agility løpet, dommer var Peter Holmberg. Nok en gang en jobbebane, og igjen løste vi  utfordringene på briefingen og denne gangen funket det, OG ingen feltfeil 🙂 Fikk en vegring fordi Obe nølte bitte litt før han tok et hinder, vel det var vel egentlig jeg som gjorde at han nølte litt, men det ble bare 5 feil og 4. plass 😀 ! OG jeg har vært så heldig at Katrine har filmet løpet mitt, bare se her;

http://www.youtube.com/watch?v=CPLNFxa9gnc

Siste løpet var lagløp, og her gikk det knall bra – feilfritt 😀 og det var agilityløp, med andre ord ingen feltfeil 🙂 Laget endte med totalt 5 feil og vi vant! Vi skulle passe Liss til Marius så hun ble med oss til campingplassen. Hun var litt sinna på Obelix i starten, men etter litt jobb fra Kjetil og meg kunne alle tre gå sammen og alle tre sov inni campingvogna 🙂

Ny dag og nye muligheter. Vi startet med agility i dag og dommer var Per B. Kirkevold. Jeg må bare si det med en gang – er knall fornøyd med løpet selv med en disk 🙂 Obelix var kjempe flink, og vi jobbet som et knall bra team 🙂 MEN vi disket som sagt. Etter stigen var det to hoppehindre igjen – et rett frem som ikke skulle tas, og et som sto litt til høyre -der hvor jeg var. Hodet mitt sier «hit», men ut av munnen min kommer det «frem»! Obelix gjør som jeg sier og tar hindret rett frem og så siste hinder. Tenkte mitt ett tiendels sekund, men så innså jeg egentlig hvor bra det løpet var og lagret det på plusskontoen 🙂

Så skulle Kjetil gå hopp 2 stor med Liss, men det så ut som det skulle kollidere med klasse 3. Kjetil sto til start med Liss og så ropes det opp at det er briefing klasse 3 liten og mellom. Kjetil starter med Liss, hun tar hinder 1, men løper forbi hinder 2 som sto i en vanskelig 90 graders vinkel. Kjetil får henne tilbake igjen og hun tar hinder 2 -3 – 4 og så rett i røret i steden for slalåmen. Kjetil får Liss til seg igjen og avslutter med de fire siste hindrene. Kari O er så snill og tar med Liss tilbake, mens Kjetil og jeg løper bort til briefingen på andre banen. Hoppbanen var en skikkelig jobbebane med masse feller og jeg måtte gå et par runder ekstra på briefingen før jeg var fornøyd med løsningen min, men ikke mer enn at jeg endret litt før jeg skulle inn å gå, hihihihi…. Hadde briefet det også da. Hoppløpet gikk knall bra, med endringen 🙂 Jeg var så fornøyd med nok et feilfritt løp, men det viste seg å ikke være helt feilfritt….. Jeg fikk 1,5 sek. i tidsfeil. Vel, det er bare å jobbe mer med farten og ja, jeg hadde EN litt stor sving. Men som Kjetil og flere andre sa, det var en kjempe stram tid for de som vanligvis ligger 6-8 sekunder unna standardtiden lå nå bare 3 sekunder under. MEN jeg skal jobbe videre med farten!

Tilslutt var det agility lagløp og hvem klarer nok en gang å gå feilfritt?! OBELIX OG JEG 😀 ! Kjempe fornøyd! Laget fikk 5 feil totalt, og vi vant i dag også.

Konklusjon etter helgens stevne: Dette går virkelig rette veien 🙂 Treningsplanen som jeg satte for en tid tilbake har vært riktig!

11 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

11 responses to “30/6 – 1/7, Agilitystevne i Sandefjord

 1. Gratulere med god innsats i helgen:) Hopp 3 løpet ditt på søndag er det beste jeg har sett Obe og deg gå….Det var virkelig knallbra. Der var du kjempeflink til å gi alt, «briste eller bære» – og det «bar» virkelig….knallbra!

 2. Jeg fikk bare sett det ene løpet ditt Beate, og da ble jeg imponert over deg! Du var så trygg på Obelix, dere bare løp avgårde og det var en fryd å se på 🙂 Fortsett slik!

 3. Kjempebra løp av dere i helgen, ordentlig morro se 🙂

 4. Gry

  Tjolabing, Beate! Er innom siden din av og til og leser. Så løpet ditt på youtube. Kuult. Jeg aner jo ikke hva som er bra og ikke, men dette så da bra, ut, eller? Hilsen ei som IKKE har peiling på agility. Det jeg mest vil si er: GOOOOD SOMMER!!!

 5. Kari O

  Tusen takk for en superhyggelig helg!!! Laget vårt er jo et ordentlig dreamteam!!

 6. Katrine

  Gratulerer med helgens resultater! Det var utrolig hyggelig å være med på stevnet sammen alle dere 🙂 Håper det ikke blir for lenge til neste gang!

 7. Endelig har jeg funnet ut litt mer om hvorfor jeg ikke har fått kommentert bloggene – tror jeg…. Gratulerer med bra innsats i helgen! Skulle gjerne sett dere!

 8. Herlighet så flinke dere er. Morsomt å se video og gratulerer så mye med mange flotte resultater 😉

 9. Elin og Thera

  Dere er kjempeflinke, morsomt å se dere gå i helgen. Du er blitt mye mer sikker på Obelix, du kjører bare på. Veldig bra. God sommer. God tur til Danmark.

 10. Gratulerar till en superhelg! 🙂

 11. Gratulerer med en bra helg 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s