Trening 2/8 – Bobil 3/8 – Kongsberg 4/8 – 5/8 2007

Et liten oppsamling av hva som har skjedd på slutten av uken. Trening, bobil og konkurranse 🙂 Mye på kort tid!

TRENING

Kjetil hadde laget en fin kombinasjon for meg ut i fra hva jeg hadde sagt jeg ønsket å trene på. Vi var 6 stykker på trening; Solveig, Gro, Kari, Tone, Karine og jeg. Obelix gikk som en drøm, tok alle feltene, kun en miss på slalåmen og bra fremadsending, men den kan bli bedre 🙂 Fortsatt litt treg gjennom buet rør, så det må jeg fortsette å terpe på i tillegg til slalåmen. Obelix «kokte» virkelig i dag, så det var ikke noe å si på kontakten. Morsom trening 🙂 – selv om jeg egentlig var alt for sliten til å trene, hihihihihi…….

BOBIL

Her går det fort i svingene 😀 Tirsdag ble campingvognen levert og på fredag ble denne hentet 😀 ;

img_3143_a.jpg

Etter første helgetur med bobil må jeg si at det virkelig ga mersmak 🙂 Gleder meg allerede til neste tur.

KONGSBERG STEVNE

Som sagt så kjørte vi til Kongsberg fredag kveld med bobilen vår 🙂 , Kjetil, Victor og jeg. Det var allerede kommet en del bobiler og noen campingvogner. Det ble en stille og rolig kveld. Etter en godnatts søvn var det tid for agilitykonkurranse. Dommer: Kirsten Bjørnlykke. Startet med agilityløp og da må jeg nok få si at det tror jeg er det beste løpet jeg har gått på norsk jord i år 😀 . Feilfritt og 2. plass 😀 Det smakte virkelig godt, hihihihhi……………. Så var det lagløp og der gikk «pendelen» i hodet mitt feilvei. På venstre side av pendelen står det «Handling», høyre side står det «Fart» og rett opp står det «En kombinasjon av begge». Det gikk knall bra til litt over halvveis av løpet, ingen feltfeil 🙂 , så var det pendelen spratt over på «Fart» og jeg løp fra Obelix – vegring. Fortsatte videre med pendelen litt vekk fra fart, men det varte ikke sålenge – vegring igjen. Ikke fornøyd, men likevel fornøyd – ingen feltfeil. Dette var lagløpet. Så var det tid for hoppløpet, jeg var kjempe fornøyd etter briefingen, fant den perfekte linje. Hadde sent startnummer så jeg skulle se små-hundene først. Stusser litt på første hund, det var da ikke sånn banen gikk? Ser så på nummer to, og de gjør akkurat det samme. «Skit», jeg hadde briefet banen feil! Vel, det var bare å finne en løsning mens jeg sto utenfor banen.  Etter 3-4 forsøk på briefing på utsiden av banen fant jeg ut hva jeg skulle prøve og satset på at Obe skulle forstå. Hentet han og handlet løsningen min med han utenfor banen, han fulgte meg fint 🙂 Så var det vår tur, starten gikk kjempe bra, så kom vi til den kombinasjonen jeg hadde briefet feil – YESS! fant linjen og Obe gikk knall bra!! Gikk og smilte for meg selv i slalåmen og var kjempe stolt OG sendte Obe rett inn i feil rørinngang! «Fortsett helt inn» – hørte jeg fra sidelinja og det gjorde vi, med 10 i stil, hihihihi…………

Søndag

Ny dag nye muligheter 🙂 Dommer: Kristin Jæger. Agility var også først i dag og planen var å gjøre en reprise av i går, men det gikk ikke «helt» etter planen, men nesten. Starten var full fart over to hoppehindre og så full fart mot stigen – knall bra felt 😀 – og så skjer det – jeg driter meg fullstendig ut!! Drar ut Obe av slalåmen, ikke bare en gang, men TO!! Fører Obe gjennom de to siste pinnene riktig og så kliner jeg virkelig til på resten – ingen feltfeil 🙂 – bra fart, men hva hjelper vel det når det ikke ble feilfritt. Slalåmtrening – here we come! Dette er nå øverst på treningslisten min, felttreningen er flyttet ned til nr. 3, etter fart i buet rør 🙂 Så var det tid for hopp og det var en skikkelig løpebane. Obe satt perfekt igjen på starten – ingen tjuvstartet – det gikk utrolig bra. Innspurten på dette løpet var like lang som hele banens lengde + litt til. Dessverre startet jeg spurten bittelitt for sent slik at Obe rev en pinne, men likevel et veldig bra løp. Hadde jeg startet å spurte ved hjulet hadde ikke Obe sin «senking» for å ta meg igjen resultert i riv, men jeg startet selvfølgelig spurten ved et hoppehinder. Der lærte vi noe nytt 🙂 Enten starte spurten ved et «ikke-hoppehinder» eller ikke løpe fra Obe. Det ble ikke noe lagløp i dag fordi Cesar skadet seg på agilityløpet, han haltet etterpå.

KONKLUSJON: Hvis jeg ser bort fra skaden til Cesar, så var det en kjempe fin helg 🙂 Noen gode resultater, og MASSE bra i alle løpene. Jeg er blitt mye flinkere til å nullstille meg hvis det blir feil og fortsette med «full trøck» til siste hinder. Treningslisten min (prioriteringen) er endret.

4 kommentarer

Filed under Agility konkurranser, Agility trening, Diverse

4 responses to “Trening 2/8 – Bobil 3/8 – Kongsberg 4/8 – 5/8 2007

  1. Du oser trygghet når du er på banen nå Beate, og det er herlig å se på – trygt, godt og kjapt. Fortsett slik 🙂

  2. Agilityløpet ditt på lørdag var veldig pent ja 🙂 Gratulerer med 2. plassen! Gratulerer med bobilen også !

  3. Flott bobil! Omprioritering på treningsliste 🙂 Du blir mer og mer bevisst på hva du bør trene på – moro å se utviklingen i bloggen!

  4. Gratulerer med ny bobil! Den var kjempe fin 🙂 Synd jeg gikk glipp av Kongsbergstevnet – skulle gjerne vært der og heiet litt på dere. Neste stevne for oss blir Drøbak og Oslo og Omegn i starten av september.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s