Trening Skui, 22/8-2007

Jeg hadde et par kombinasjoner/ting jeg hadde lyst til å trene på og heldigvis var det flere som hadde lyst til å trene på Skui i dag.

Tilstede: Solveig, Gro, Elin, Monica og meg

På den ene kombinasjon skulle jeg trene korte svinger etter noen tips jeg fikk fra landslagssamlingen, som igjen kom fra Sylvia Freiholz (?). Tror ikke jeg har skrevet navnet riktig men 🙂 I tillegg hadde jeg satt opp en bermuda triangel for å trene Obe til å søke slalåmen selv. Andre kombinasjonen var med slalåminnganger, stige- og vippefelt trening, hinderdiskriminering, fart i buet rør og fremadsending. Det morsomme var at jeg faktisk klarte å være så fokusert at jeg fikk trent på alt 🙂 Korte svingene gikk nogenlunde greit, men jeg sliter litt med at jeg løper fra han og når jeg da stopper opp i vendingen veldig tett inntil vingen (Obe skal ikke ha mye plass rundt vingen) tar han hindre tilbake igjen. Jobbet litt med det og fikk det til etterhvert. Triangelen gikk også veldig bra, Obe tok til og med en gang den slalåmen han sto vendt mot og ikke den jeg trodde han skulle ta 😀 Obe flink, tok den som var frem for han 😀

Feltene satt som smurte i dag, ingen feltfeil – Obe stoppet fint på stigefeltet og vippefeltet, men jeg må passe på å ikke stoppe Obe for tidlig på vippa. Kan fort ende med at han stopper lengre og lengre fra feltet. Fikk befestet feltet skikkelig et par ganger. Hinderdiskriminering gikk også bra, men ser at jeg må være veldig «på» Obelix for å få korte svinger – timing is everything………. har nok sagt det en del ganger. Slalåminngangen gikk knall bra 😀 Obe kan hvis jeg bare gjør jobben min – gir han plass til å søke selv! Fremadsendingen gikk veldig bra med godbitskål i enden. Obe holdt nesten på å stupe kråke første runde fordi jeg hadde satt godbitskålen for nærme siste hinder 😀 Går også bra når jeg løper bare litt etter, men stopper jeg helt tar han ett eller to hindre før han snur seg mot meg og lurer på hvor jeg blir av 🙂 Fart i buet rør er en utfordring! Beste farten får jeg når jeg løper med hele tiden. Prøvde med godbitskål, og sto igjen selv rett ved utgangen, men da løp han til meg. Stilte meg så et stykke etter røret – ved godbitskålen, også sendte Solveig Obelix inn i røret, Obelix løp til Solveig – hadde nok bedre godbiter enn meg 🙂 Prøvde en gang til hvor Solveig sendte han inn i røret og jeg ropte på Obelix med godbiter i hånden og DA løp han i full fart. Dette må vi trene mer på.

Avsluttet med en fartsbane og det var skikkelig gøy. Da hadde også Obelix bra fart BÅDE mellom hindrene OG gjennom det buede røret 😀

2 kommentarer

Filed under Agility trening

2 responses to “Trening Skui, 22/8-2007

  1. Sylvia Vaanholt, kanskje? Hva med en fartsbane som slutter med buet rør så du får rost og belønnet for det? Takk for fin trening!

  2. Tack før fin træning! Kul att prova ut de korta svængarna. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s