Fredrikstadstevne, 25. – 26. august 2007 + trening

Bedre sent enn aldri….. Dagene flyr og det er allerede godt over en uke siden vi var på stevne, men jeg skal prøve å se om jeg ikke klarer å huske hvordan det gikk. Vi dro «som vanlig» avgårde med bobilen på fredagen.

Først var det et lite stopp i Fredrikstad hos svigermor for å avlevere Victor. Har blitt litt mange agilityhelger på han så denne helgen skulle han få «fri» 🙂 Så bar det videre til stevneplassen og der var våre «camping-venner» allerede på plass – Jørn og Aileen 🙂 Utover kvelden kom det flere, Kari H med familie, Inger Sørlie, Hilde Heggen m.fl.

LØRDAG

Tid for stevne. Det var dommerendring på liten/mellom. Første var det hopp løpet – feilfritt :D, knall fornøyd. Men det viste seg at jeg hadde fått tidsfeil, jeg og alle andre i mellomklassen inklusiv vinneren! På ag løpet var Obe kjempe gira, jeg har aldri sett han sånn. Han sto i startområdet og bjeffet på andre hunder som gikk agility, det gjorde han kun på Cesar tidligere! Vel, vi startet som vanlig og det gikk greit helt til vi kom til slalåmen, da satte han i gang å bjeffe som en gal! Jeg ble litt satt ut så jeg dro han ut av nest siste pinne. Prøvde å få han inn riktig, men han bare gikk motsatt av det jeg ville og bjeffet og bjeffet. Jeg gikk tilslutt videre og dommeren blåste i fløyta, det hadde blitt feil likevel. Gikk litt videre men jeg var bitte litt satt ut av Obe sin ivrighet så vi kom ikke langt før jeg bestemte meg for å bare avslutte på en positiv måte – vi hadde jo allerede disket. Dommeren kom bort til meg når mellomklassen var ferdig og fortalte meg at Obe hadde prøvd to ganger å gå riktig, men jeg hadde dratt han ut igjen, hihihhihihi…………. Har jeg ikke alltid sagt at jeg er dårlig på høyre og venstre :-). Lagløpet var jeg kjempe fornøyd – feilfritt, med en like ivrig Obelix 🙂

SØNDAG

Ny dag nye muligheter. Dommer Magne Alden. Hoppløpet gikk veldig bra, jeg prøvde ut noe Christina tipset meg om under briefingen og det funket 😀 Takk for hjelpen Christina, håper ikke jeg forstyrret deg 😀 Det ble feilfritt 🙂 Så var det agility og her gikk det virkelig unna. Det var rør under stigen og jeg klarte selvfølgelig å komme på etterskudd, og med en overivrig Obe ble det ikke felt, han hoppet av. Men som jeg fikk kommentar på etterpå: «Du behøvde jo ikke å følge Obe til oppgangen på stigen, han søkte den jo kjempe bra.» Det ble 5 feil, men likevel fornøyd. På lagløpet lå fortsatt røret under stigen og jeg skulle IKKE gjøre samme feil igjen, men hva skjer – jeg er ved feltet, men av en eller merkelig grunn så hoppet Obe av feltet bort fra meg! Ja, ja – sånt skjer med en kjempe ivrig hund, hihihihihihihi…………..

MANDAG

Da var det tid for trening, med fortsatt samme prioritets liste, men med et nytt punkt høyere oppe – korte svinger. Det var  jeg som hadde laget kombinasjoner til denne treningen, var kanskje litt egoistisk der, men det er heldigvis ikke så ofte jeg lager baner. Jeg fikk i hvert fall trent masse på fart  i slalåm, slalåminnganger, felt, fart i buet rør og korte svinger 🙂 Og alt gikk veldig bra – OBELIX ER FLINK!!! Tusen takk for hjelpen Solveig med slalåmen, og takk for hjelpen Malin som feltdommer 😀

3 kommentarer

Filed under Agility konkurranser, Agility trening

3 responses to “Fredrikstadstevne, 25. – 26. august 2007 + trening

  1. Endelig en oppdatering :-)Du egoisktisk??? Er du nå helt sikker på at du lagde banen…:-)

  2. Elin og Thera

    Jeg synes dere har blitt utrolig flinke, det er jo bare så morsomt med en ivrig hund. Det er da du må tenke nytt igjen, og det gjør jo du hele tiden, du er kjempeflink Beate.

  3. Jeg har utfordret deg – se i bloggen min 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s