Trening og konkurransehelg sept´07

Dagene flyr og jeg henger etter med bloggingen som vanlig 🙂 Det har både vært trening og konkurransehelg siden sist. Starter med treningen.

TRENING RYKKINN – ONSDAG 12. SEPT

Fikk endelig til en onsdagstrening! Kjetil og jeg dro sammen da vi var så heldig å ha barnevakt. Det var to kombinasjoner som Eddie hadde laget og vi ble delt i to grupper. Liten/mellom var en gruppe med Hilde, Jan, Aileen, Kjetil og jeg. Første kombinasjon var en hoppkombinasjon og etter å ha fått ristet av litt rust (noen dager siden forrige trening) gikk alt så meget bedre. Korte svinger, fremadsending og slalåminngang gikk veldig bra. Andre kombinasjon var en agilitybane, og alle feltene satt 😀 Hadde også bord og det måtte vi virkelig trene på, Obelix skjønte ikke hvorfor han skulle opp der 😀 , men etter litt terping på bordet gikk det bra 🙂 Kjetil lurte på om jeg ikke kunne gjøre samme handlig med Cesar på feltene som jeg gjør med Obelix, for å se om det funket – og hva skjer – Cesar tok ALLE feltene med meg 😀 , morsomt!

KONKURRANSE HELG 14. – 16. SEPT

Vi reiste oppover til Gjøvik på  fredag kveld og i og med at vi ikke hadde briefingen før kl. 11.40 fikk vi slappet skikkelig av. Vi startet med agility og dommer var Vesa et eller annet fra Finland. Banen var kjempe fin og jeg gledet meg virkelig til å gå og det gjorde helt klart Obelix også! Han prøvde å tjuvstarte så jeg måtte ta han tilbake og så starte på nytt 😀 Gøy med ivrig hund! Var litt utålmodig på en hoppekombinasjon, fikk vegring. Resulterte i at jeg måtte løse de 4 neste hindrene på en helt annen måte enn jeg hadde briefet, men det gikk knall bra 😀 Så var det tid for vippa og da skjedde noe veldig rart – Obelix løp til enden av vippen også videre, vel og bra, bortsett fra at vippa ikke hadde begynte å vippe i det hele tatt……………. Snakk om kræsjlanding 😦 Obe hadde visstnok et like overrasket uttrykk i ansiktet sitt som jeg 🙂 Etter en rask hoderist på oss begge, satte vi videre – feilfritt resten. Alle feltene satt, men det ble nå noen feil da. Så var det tid for hoppløpet med Stein Ole Nergaard som dommer. Igjen måtte jeg ta Obe tilbake til igjen, ville tjuvstarte nok en gang 🙂 Vi gikk et kjempe bra løp helt til jeg lot hjernen bryte inn i handlingen 😀 «Rekker jeg det tro?» – oj, der tok visst Obe feil hinder, hihihihi……… Vel, jeg lo ikke etter det løpet, var skikkelig forb………. på meg selv. Hadde mest lyst til å reise hjem, men som vanlig var det over etter 5, okay da 10 minutter 😀 Tilsutt var det lagløp med kun stigen av felthindrene, og det var visst bra jeg ble for nå ble det feilfritt gitt! Ja, Obe prøvde å tjuvstarte igjen og jeg tok han tilbake. Det ble det tur videre til Hamar og ikke hjem 🙂

Vi fant greit frem til konkurranseplassen på Hamar, og det ble taco til middag – ute! Ja, tro det eller ei, Glenn, Yvonn, Bodil, Kjetil og jeg satt ute og spiste taco. Desserten (LES snop! ) ble inntatt inni bobilen, for det var bare 6 grader ute! Søndag morgen våknet vi til overskyet vær og innen Bodil og jeg hadde begynt på skogturen til ringen hadde det begynt å regne, ja og før det var tid for klasse 3 hadde det til og med snødd litt! Skikkelige kjerringer! Heldigvis sluttet det og det gikk over til duskregn før det var vår tur. I dag hadde dommerne byttet om så Stein Ole hadde ag og lag, og Vesa hadde hopp. Obelix hadde en kjempe bra fart på agilityløpet så jeg måtte virkelig spurte på (prøvde å tjuvstartet IGJEN), ble «dessverre» feltfeil på stigen, men hva gjør vel det når jeg ikke rekker fra?! Obe er rask 😀 Ble ikke bare feltfeil, det endte med disk, jeg gikk i en gammel felle – var i mål i hodet når det var tre hindre igjen. MEN jeg var kjempe flink og løp videre, så Obe merket ingenting, han fikk med et ekstra hoppehinder før han tok møne og de to siste hoppehindrene 😀 Mønefeltet var perfekt 🙂 Så var det hopp, det var en kjempe fin bane, var litt usikker på briefingen i og med at Obe hadde bra fart så jeg var ikke sikker på om jeg rakk et par snurrer og det gjorde jeg IKKE! Igjen forsøk på tjuvstart fra Obe sin side, og jeg måtte gjøre om handlingen underveis. Det gikk kjempe bra 😀 Så kom den store bomben, jeg ble ropt opp som vinner FORAN Kjetil ! Jeg må si at det var veldig morsomt å slå Kjetil, men så var det en som kommenterte at tiden hadde stoppet før siste hinder på Obelix. MEN vi får aldri vite om jeg fortsatt haddet vunnet fordi de hadde ikke notert den manuelle tiden. Differansen mellom Cesar og Obelix var nesten 3 sekunder så det var jo litt vel mye, men når sant skal sies så slo Obe og jeg Cesar og Kjetil med 4 tideler på lagløpet, og da stoppet ikke klokken !  PS! På lagløpet kunne Obe og jeg endelig starte side og side 😀 Tusen takk for hyggelig besøk i bobilen Bodil, du er hjertelig velkommen til å overnatte en annen helg også!

KONKLUSJON; En veldig lærerik helg, alt kan skje i agility – Obelix er mye raskere enn før OG han er kjempe ivrig 😀 Vi er på rett vei 😀

5 kommentarer

Filed under Agility konkurranser, Agility trening

5 responses to “Trening og konkurransehelg sept´07

  1. Jippi! Et mål til er nådd – å slå Cesar på tid! Dere er definitivt på rett vei – se bare på alle de smilefjesene!!!

  2. Gratulerer med raske løp – er det ikke morro?

  3. Så morro lesning, dere er flinke !! 🙂

  4. Gratulerer med flotte løp! Veldig gøy å se Obelix så klar!!!

    Gro

  5. Kari O

    Takk for en hyggelig helg! Er så glad for at jeg får meg en tur til VM neste år også når du og Obelix skal delta!!! Da skal jeg love du skal få egen supportergjeng du også!! Det har du jo egentlig allerede da!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s