28. okt ’07 – Trening Bygdø

Da var det tid for første inntrening, og første trening siden Nes stevne. Motivasjonen var IKKE på topp, men noen av mine treningsvenninner er VELDIG sta, eller

hva Kari O. ?! Skal si deg den damen kan trykke på de riktige knappene så en stakkar ikke tørr annet enn å komme……

Kari O. og jeg møttes litt før for å gå tur. Christina var allerede kommet så det ble bare en liten tur på oss sammen med Katrine som også var der. Vi ble totalt 10 stykker på trening og når Christina hadde laget to kombinasjoner ble vi fem på hver. På min gruppe var Astrid, Karen (?), Kari O. og Katrine. Første kombinasjon var utfordrende nok for Obe og meg, spesielt når jeg var SÅ lite motivert……… Det gikk greit, men jeg var langt fra fornøyd. Uvant å løpe inne igjen for oss begge – jeg kom nesten ikke forover og Obe rev. Gammelt oppgulp kommer også – vi slet med slalåminngangen. Sukk… håper jeg en gang kan skrive at slalåminngangen ble tatt på første forsøk 😦 Men kanskje man bør trene litt først? Obelix tar jo slalåminngangen men jeg må hjelpe/styre så mye og taper MASSE tid. Vi gikk en runde til på samme bane, men med en ny vri. Ikke fornøyd med den heller, det ble riv og igjen problemer med slalåminngangen…. EN positiv ting var det og det var at når jeg sa «STÅ» på vippa plassert Obelix seg med rompa på feltet og forbena på bakken 😀 . Og det var uansett hvor han var når jeg sa «STÅ». Sa jeg det alt for tidlig plassert han seg likevel riktig 🙂 . Jeg klarte jo selvfølgelig ikke å holde kjeft når de andre gikk så jeg håper ikke de ble alt for sjokkert over all innblandingen.

Andre kombinasjonen var med stige, møne, stjerne, motsatt rørinngang mm. Nå kjente jeg virkelig at jeg ikke burde vært her, men så måtte jeg jo prøve når jeg får høre «Også gir du alt! 🙂 «. Det gikk bra – et par sekunder……… – tre hindre og motsatt rørinngangen, og så tror jeg at jeg et lite øyeblikk lå hjemme på sofaen og sov. Jeg plassert meg i hvert fall helt feil! Obe føyk på stigen og ikke dit jeg skulle. Prøvde igjen og da hadde jeg ikke kommet helt ut av sofaen enda, det ble feil rørinngang 😦 Prøvde igjen, men nei – var skikkelig tung i rompa – riktig rørinngang, men Obe var rett på stigen. Fikk tips om å tenke på hvor jeg så, men det hjalp ikke Obe SKULLE på stigen. Nei, nå må jeg gjøre noe drastisk sa jeg og fikk tilbakemelding – løp mot et hinder enda lengre bort. Skulle prøve det for så å «skyve» Obe over riktig hinder – det gikk 🙂 . Og så klarte jeg å glemme å belønne etter de hindrene 😦 Løp bare videre og tok stigen (som nå var riktig hinder). Startet nå fra røret og vi kom oss videre på hopp kombinasjonen og over stigen. Overhørte Christina si til Kari O. at hun alltid avbryter en kombinasjon på stige for å ha drakamp/ekstra belønning etter feltpassering – så det gjorde jeg! Obe vil jo ikke leke så jeg lot han «jage» godbiter som jeg hadde i hånden – funket veldig bra 😀 Gjorde det to ganger og jeg så markant forskjell på Obe sin iver på stigefeltet 🙂 Tok de 6 siste hindrene på kombinasjonen, og befestet så tilslutt mønefeltet. Obe ble nok veldig frustrert over meg på denne kombinasjonen, men det ødelag heldigvis ikke iveren hans.

4 kommentarer

Filed under Agility trening

4 responses to “28. okt ’07 – Trening Bygdø

  1. hehe, vi er flere som alltid – uten unntak – befester feltene 🙂

  2. Kari O

    Det var bare så utrolig hyggelig å ha deg med på treningen! Dine råd og tips er gull verdt og de som er på gruppe med deg er superheldige! Synd jeg ikke fikk sett på deg da….Så fantastisk bra med stigen! Det var garantert mye annet bra også!

  3. Ska hälsa och tacka från Tyra för en underbar massage! 🙂

  4. Katrine

    Tusen takk for all oppmuntring og hjelp jeg fikk av deg på søndagen, det hjalp 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s