Tur og trening i Rakkestad, des´07

Nå er det lenge siden jeg har skrevet i bloggen så det var vel påtide med en liten oppdatering. Mye har skjedd siden NM på Hamar.

For det første så har Kjetil, Victor, Obelix, Cesar og jeg flyttet på oss. Vi har flyttet til Rakkestad. Vel vi er ikke helt ferdig, men «hovedbasen» er i Rakkestad. Har forsatt litt småtteri i Asker, men leiligheten skal selges nå på nyåret. Det som er ekstra hyggelig er at Bodil og familien nå er blitt naboen vår 😀 Siden flyttebilen kom til Rakkestad (20. desember!) så har vi gått tur i skogen i hvert fall 4 ganger! Både korte og lange turer – herlig 😀 Det er godt både for firbente og tobente. Skulle lagt ut noen bilder her da vettu, men finner ikke pappesken med riktig dippedutt 😀 MEN det blir nok flere bilder for her skal jeg si deg det er flotte turområder, også i gangavstand 🙂

Dagene går så fort at jeg ikke husker hvilken dag det var, men det er jo ikke så viktig. Bodil og jeg hadde gått en liten tur i skogen i regnvær (men like blid 😀 ) med alle fem hundene (Eros, Tiril, Sara, Obelix og Cesar) og vi bestemte oss for å trene litt agility i hagen til Bodil når vi kom tilbake. Ja, hvorfor ikke? Med +7 grader og grønn plen var jo ikke det noe problem 🙂 Vi satte opp tre hoppehindre (fremadsending), hjul og slalåm bare for liksom å «teste» litt. Lenge siden vi hadde trent. Jeg tok først litt med Obelix og det gikk ikke så verst, han var litt nølende fordi modern var litt treig i gummistøvler og Kjetils regndress (skulle tatt bilde, hihihihi….). Men etter at han skjønte at det var godbit på fære gikk det bedre. Slet litt med høyreslalåm, men vi skylder på at det var 50 slalåm 🙂 . Obe hadde fine svinger og var veldig utålmodig. Jeg sa til Bodil at hun bare kunne trene for Obe var ikke SÅ gira, men der tok jeg feil gitt. Obe satte etter Tiril når hun startet, men han kom heldigvis tilbake når jeg ropte 🙂 Lot Cesar få en liten runde også og det skal jeg si var en rakett som satte i gang. Dette hadde han helt klart savnet, danset piruetter så det sto etter mens han ventet på klarsignal. Så spurte Bodil om jeg ville prøve å gå med Tiril og det ville jeg. Hun var helt klart vant til å gå med andre 😀 Ropte på henne og ga henne en godbit og sa «bli», og hun satt! Jeg sa «Frem» og hun føyk avgårde! Fikk til og med til en krapp  sving med henne – no problem 😀 Ga oss etter en liten økt da surrehodet ikke hadde noen astmaspray, hvilken eske er den i montro?

Kjente litt på ryggen til Cesar senere på kvelden og det er helt klart at han har hatt godt av en lang pause fra agility og jevnlig massasje 😀 Er ikke helt 100%, men det går stadig forover. Nå blir det spennende å se om det blir en måned til neste gang jeg skriver. Tror ikk det 😀

8 kommentarer

Filed under Agility trening, Diverse

8 responses to “Tur og trening i Rakkestad, des´07

  1. Det høres ut som om dere kommer til å trives!! Men det blir ikke en hel måned til neste gang du oppdaterer, for vi skal jo trene sammen den 10.januar! Gleder meg til å se deg da!

  2. Satser på at duppeditten finnes på under en måned slik at det blir både bilder og bloggskriving veldig snart 🙂 Bra du er i gang igjen!!!

  3. Det høres ut som om dere kommer til å få det trivelig der nede. Veldig hyggelig å høre at du til og med har trent!!!

    Gro

  4. Så bra at dere trives! Det blir trist å ikke ha deg på treningene fremover, men du får stikke innom og trene litt med oss 🙂 Ellers ses vi jo på stevner!

  5. Velkommen tilbake til bloggens verden Beate 🙂 Lykke til i deres nye hjem og ikke minst: Godt Nytt År!!

  6. Tusen takk for en kjempekoselig nyttårshelg sammen med dere!

  7. Hyggelig at dere trives, tror dere får det kjempekoselig der, gleder meg til å komme på besøk. Hører at du kommer å trener med oss 10.januar, gleder meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s