14/1-08, Trening Rakkestad

Da var det tid for en liten tur til ridehallen her i Rakkestad, og fortsette på kombinasjonen fra Cleanrun bladet sin artikkel «Backyard dogs».

Bodil og jeg hadde planlagt å fortsette der vi slapp sist, med samme kombinasjon men nye måter å gå den på. I tillegg kom det også en dame med en golden retriever valp for å prøve litt rør mm.

Vi startet på figur 4 fra forrige gang for den slet jo Obe og jeg litt med, men ikke i dag 🙂 Det gikk som en drøm! Så vi gikk over til figur 5 og nå måtte vi virkelig jobbe for å klarne hjernen til en helt ny handling.  Det gikk utrolig bra 😀 Obelix hadde skikkelig korte og fine svinger. Jeg var litt passiv ved slalåmen så han gikk inn i pinne 2, men når jeg gikk et hakk lengre opp mot inngangen gikk det også. Vi avsluttet med figur 6 og da var Obe nok en gang veldig flink 🙂 og jeg klarte å gi tydelig signaler tidlig slik at krysning bak med retningsendring gikk kjempe bra og å hente Obe tilbake til meg – YESS! OBE FLINK 😀

4 kommentarer

Filed under Agility trening

4 responses to “14/1-08, Trening Rakkestad

 1. Aileen

  Hei du.
  Så gøy at du har begynt å trene så mye:) Håper du trives godt i Rakkestad. Det blir gøy å se dere gå agility i helga etter all den treningen dere har gjort….
  Lykke til!

 2. Og Beate flink! 🙂
  Vi skal debutere på lørdag så jeg antar vi sees i kaoset, mine skrekkslagne tallerken-øyne kommer vel ikke til å være vanskelig å spotte :-)!

  Hilsen
  Lene og Leo fra nybegynner-kurset med DBV.

 3. Hvor skal nå dette ende…. Husk å ta med videokamera til helgen så jeg også får se!

 4. Har du tegning på denne kombinasjonen? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s