15/1-08, Trening Fredrikstad

Da var det tid for tur til Fredrikstad og trene med Moss igjen. Det var min tur til å kjøre i dag. Det er jo på tide at jeg blir litt kjent i Østfold 🙂

Vi var ganske mange på treningen i dag, vel ikke SÅ mange mennesker men 14 hunder 🙂 Bodil hadde tegnet baner i dag, en agilitybane og en liten hoppkombinasjon. Obelix og jeg startet på agilitybanen. Jeg skulle trene på to ting, felt og slalåm – både inngang og å snurre etter slalåm. Vurderte også å trene på fart i buet rør, men jeg bestemt meg for å se hvordan det gikk. Obelix var kjempe ivrig i dag og skle ned på stigefeltet 🙂 Jeg fikk klikket og gitt godbit. Så var det videre over et hoppehinder og inn i et buet rør og DET tok lang tid 😦 Siden fokuset mitt var på felt og slalåm tok jeg han bare videre og stoppet på mønefeltet. Det var felt, men jeg gikk tilbake og tok det på nytt for å få det sånn jeg ville ha det – Obelix forsto! For å få til svingen videre måtte jeg første trekke Obelix til meg for så å skyve han fra meg og over hoppehindre. I det jeg gjorde den handlingen fikk jeg virkelig en deja vu – det er jo det jeg aldri har fått til, Obe snurrer feilvei slik at vi ville fått en vegring! DET hadde jeg helt glemt at vi ikke kunne. Fortsatte videre for å holde fokus og vippefeltet var perfekt 🙂 = godbit, OG jeg klarte fint å snurre etter slalåm 😀 Fullførte så de siste hindrene, igjen et veldig tregt buet rør, men så kom et perfekt stigefeltet 😀 Obe skled ned på fire stive ben og stoppet med 2 på 2 av 😀 ! Tok en pause. Neste runde startet jeg med å jobbe buet rør. Tok et hoppehinder i forkant og hentet Obe ut av røret og over et hoppehinder. Ikke så veldig bra fart. Droppet så det hindret etter og løp bare rett frem etter buet rør, DA var det fart på Obelix! Repeterte det et par ganger med belønning når Obe stupte ut av røret 🙂 Gikk så over til den svingen fra mønet og over hoppehinder, og det er det ikke noen forandring. Vi fikk det IKKE til 😦 . For å unngå at Obe snurret så skiftet jeg side, DA gikk det bra, MEN dette skal jeg få til en eller annen gang! Gikk så tilslutt hele kombinasjonen med stopp på feltene og da gikk ALT bra inklusiv svingen, men da visste Obe hvor han skulle.

Hoppkombinasjonen besto av en boks + buet rør. Det var to varianter som var på tegningen og vi rakk begge. Første runde med kryssing foran, 180 grader, mellom hindre mm gikk knall bra 😀 Fikk et riv, men det var min feil – presset alt for mye. Andre runde (ny variant) var Obe og jeg på forskjellig planet 😦 Etter to forsøk og litt sitt/dekk repitisjoner landet vi på samme planet, og gikk kombinasjonen feilfritt. Kanskje litt dårlig kontaktjobbing før start kanskje…… Avsluttet med en fartssirkel. Nå blir det ikke mer trening før Follo så neste blogg blir om første konkurranse i 2008!

1 kommentar

Filed under Agility trening

One response to “15/1-08, Trening Fredrikstad

  1. Lurer veldig på hvordan den svingen dere ikke kan er…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s