28/1-08 Trening Rakkestad

Planen i dag var å avslutte med de tre siste handlingsalternativene på «Backyard Dogs» i CleanRun, men det ble det ikke.

Bodil hadde kun med Zara på trening i dag og siden hun gjerne ville gå de med Tiril, bestemte vi oss for å bygge noe annet. Vi endte opp med slalåm, stjerne, buet rør, hente opp et hinder mm.

Trente først slalåminnganger med Obelix. Både 180 graders inngang, både venstre og høyre slalåm, fart rett mot slalåm – og det utrolige skjedde, Obelix tok ALLE slalåminngangene 😀 . Ikke en eneste miss! Bodil sa at jeg var mye flinkere på trening enn på konkurranse, jeg sto stille og lot Obelix søke slalåminngangen selv, jeg forstyrret han ikke som jeg ofte gjør på konkurranse 🙂 Så trente vi litt på det å hente opp et hinder og ja det fungerer greit, men i dette tilfellet sparte jeg mye tid og fikk bedre sving ved å krysse bak neste hinder i steden. Dette var en trekant hvor vi hentet opp første hinder. Obelix flink 🙂 . Det å la Obelix gå i 8-tall rundt et hoppehinder er noe jeg prøver å legge inn på hver trening, ikke så mye for Obe sin del, men for min del slik at jeg får trent på at jeg ikke skal bøye meg når Obe skal svinge. Det morsomme var at jeg ikke bøyde meg fremover, men jeg bøyde knærne 🙂 Kjørte en repitisjon på et annet hoppehinder og da klarte jeg å holde meg oppreist og ikke si noe, bare bruke kroppen 🙂 Bestemte meg så for å trene litt på det å krysse bak  Obelix når han hopper ut i intet for der har jeg fått litt store svinger eller rett og slett at Obe tar en ekstra snurr. Det gikk bra 🙂 Neste Rakkestad trening skal jeg trene på først å trekke Obe mot meg for så å skyve han over et hinder. Det har jeg slitt med på et par treninger. Gleder meg allerede til neste gang 😀

4 kommentarer

Filed under Agility trening

4 responses to “28/1-08 Trening Rakkestad

  1. Jeg er helt sikker på at du en dag skal tegne og forklare hva du egentlig gjorde på denne treningen 😆

  2. Aileen

    You go girl…..

  3. Det er så inspirerende å lese 🙂
    Men hente opp et hinder?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s