8. – 10. februar 2008, Moelv

Hadde gledet meg veldig til dette stevne, og få gå masse løp og virkelig vise meg selv at jeg skulle tørre og ikke safe noenting, men det ble dessverre lite løp på Obe og meg 😦

Rett før vi skulle dra gikk jeg en liten tur med Obelix og Cesar, og da vi nesten var hjemme kom naboens hund løpende mot oss, løs og midt ut i veien. For at det ikke skulle bli full klinsj midt i veien låste jeg flexibåndet til Obe, og hva skjer – han sklir og faller på siden. Han hyler til og trekker venstre bakben oppunder seg. Får litt panikk, men holder meg rolig, tar han med meg hjem og undersøker benet. Det ser greit ut og Obe gikk på fire ben igjen.

Det skulle snart vise seg at det ikke bare var med det. Når vi dro fra hytta på Steinvik Camping på lørdag morgen for å reise til Limtrehallen sklei Obelix på vei til bilen og det samme skjer igjen. Han piper, trekker venstre bakben opp og går på tre ben igjen. Det varer bitte litt og så satt han ned benet igjen og gikk som vanlig. Yvonn og jeg gikk en halvtimes tur med hundene og da skjedde det en gang til, igjen når Obe skled på isen, men nå satte han den rett ned igjen. Resten av turen gikk greit. Jeg briefet hopp 3 løpet som vanlig, varmet opp Obelix som vanlig og ingen halting. Ga beskjed om at hvis noen så at Obelix haltet under løpet skulle de rope så jeg eventuelt kunne avbryte tvert. Synes Obe gikk litt forsiktig på benet til start, men jeg startet nå likevel. Fokusen var ikke på agility nå, kun Obelix så løpet ble så som så. Han haltet ingenting under løpet og heller ikke etter, men jeg ser helt tydelig på videoen at han sliter med hoppingen. Bare se på videoen. Jeg trakk Obelix fra resten av helgen etter at han ved neste lufting igjen trakk opp benet et par ganger.

HOPP3:

http://www.vimeo.com/679320

Det rare er at han er helt normal i lang tid, trekker, hopper, løper, alt som vanlig, men plutselig – akkurat som om han får benet i en bestemt vinkel, piper han og trekker til seg benet. Etter å ha undersøkt han lørdag kveld virker det helt klart som det et eller annet rundt kneet. Når kneet kommer i en viss posisjon er det vondt. Dette vet jeg godt selv fordi jeg har jo løse kneskåler selv og det er vondt når de glir ut av ledd 😦 Ikke at det er det som skjer med Obelix, men noe galt er det. Skal undersøke han nærmere senere i kveld når han har fått roet seg ned. Har ikke fått gjort det på stevne fordi han har vært for urolig med masse mennesker og hunder rundt. Håper virkelig ikke at det er noe alvorlig. Skal til veterinær med han på tirsdag.

Mandag var jeg hos veterinær og Obelix har rivd i korsbåndet og må holdes i ro i 3 uker.

9 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

9 responses to “8. – 10. februar 2008, Moelv

 1. Koselig å se dere igjen, masse lykke til med benet til Obelix !

 2. Håller tummar och tår för att detta är något som går över fort!

 3. Det var så syndt med benet til Obelix! Du kommer sterkere tilbake! Veldig koselig og sitte sammen med dere igjen!

  Gro

 4. Takk for en hyggelig helg! Veldig synd med benet til Obelix, men godt at veterinæren fant ut av det. God bedring!

 5. Ikke lett å holde seg på bena selv med pigger om dagen! Håper det bare er hvile han behøver. Lykke til hos vetrinæren! La oss høre hvordan det går.

 6. Det var bra at det ikke var røket noen sener, men ille nok med å prøve å holde han i ro.Det var veldig hyggelig å sitte i sammen med dere i helgen. Vi snakkes på torsdag.

 7. Og nå vet jeg hva dere kan drive med mens du holder ham i ro 🙂

 8. God bedring til Obelix 🙂

 9. Nina/Chivas

  Takk for sist ! Bra ikke korsbåndet røk, da det er en langvarig prosess. God bedring 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s