15/2-08, Hjemmetrening

Ja, hva trener man med en hund som skal holdes i ro i 3 uker? Jo, man venter på DVD’ene

som man har bestilt skal komme i posten :-). Fikk først den siste DVD’en til Greg Derrett og ja, jeg skulle gjerne trent litt etter å ha sett det, men Obelix skal jo ta det med ro 😦 . Så fort at jeg faktisk gjør en del av det Greg sier allerede – morsomt 🙂 . Ikke alt jeg vil trene på, men mye bra på den DVD’en. Fikk tips av Solveig at «Crate Games», DVD av Susan Garrett var veldig bra og der var det flere ting jeg kunne trene Obelix på for han skulle jo sitte i ro. Ventet spent på DVD’en og på fredag kom den! Jeg satte meg sporenstraks ned for å se på den, så ikke på hele for jeg fant fort ut at det var kun starten jeg kunne trene med Obelix på. Så starten to ganger til, samtidig som jeg noterte for å ikke glemme noe. Så var det frem med stålbur og godbiter, lukket Cesar inni peisstua og så var det klart. Obe synes dette var veldig rart, og få godbiter når han satt i buret, så første runde gikk kjempe greit 🙂 . Tenkte jeg skulle prøve meg på neste steg for Susan sa jo at hvis hunden feilet var det bare å lukke døra også gå et steg tilbake. Optimistisk som jeg var startet jeg på ny runde hvor jeg repterte belønning i bur tre ganger og så skulle jeg åpne døra et ørlite øyeblikk og belønne når (LES: HVIS 😀 ) Obe satt stille, men hvem spretter ut?! Jeg måtte le, jeg bare sto å så på at han gikk ut og det var jo det som absolutt ikke skulle skje 🙂 Fikk han inn i buret igjen og repterte første steg x antall ganger og avsluttet med Obelix.

Fikk lov av Kjetil og trene Cesar på det samme, og det skal jeg si var noe helt annet 🙂 Han gikk fint inn i buret, jeg lukket døren og tok frem en godbit og der satt Cesar inni buret allerede gitt. Kjørte samme opplegg med Ces som med Obe, og Ces bare satt der og tok i mot godbiter 🙂 Igjen måtte jeg jo bare gå litt videre og holde døren litt lengre opp uten å sperre veien og hva skjer, jo Cesar bare sitter der han 😀 Flinke Cesar ! Jeg avsluttet med å gi han en kommando for å gå ut, ikke riktig i følge DVD’en, men jeg hadde jo ikke ventet at det skulle gå så bra så fort så jeg hadde i forberedt noe mer :D. Blir spennende å fortsette med dette. Kanskje det blir litt «Crate Games» i kveld også?

3 kommentarer

Filed under Annen trening

3 responses to “15/2-08, Hjemmetrening

  1. JAAA ! Det blir litt Crate Games nesten hver kveld 🙂

  2. Takk for gode tilbakemeldinger på treningen 🙂 Og god bedring til Obelix, morsomt at du også trener crate games 🙂

  3. Aileen

    Så flinke dere er. Tro om det finnes noe som hunden kan gjøre for eieren når eieren er syk!!! Jeg får ikke trent før Bø – er nedsyltet av forkjølelse….
    Stakkars Obelix og meg – det er virkelig vanskelig/kjedelig å være i ro:(

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s