19/2-08, Hjemmetrening

«Holde i ro» – perioden til Obelix fortsetter. Og det gjør også «Crate games» treningen.

Det var frem med bur, godbiter og bånd. Startet med Obelix. Han husket fra forrige gang og satt fint i buret alle repetisjonene med åpne og lukke døren. Gikk litt videre å hadde døren åpen i 3-4 sekunder – Obelix satt 🙂  . Kjørte noen repetisjoner på det og det gikk bra. Ivrig som jeg var skulle jeg bare strekke det litt lenger og da gikk det ikke gitt. I tillegg til å ha døren åpen i 3-4 sekunder, flyttet jeg litt på meg og da ville Obe ut av buret. Gikk tilbake et hakk og da gikk det bra 🙂

Så var det Cesar sin tur og han er bare helt rar. Han bare sitter i buret og tar i mot godbiter han 🙂 . Gjorde det samme som med Obelix, 3-4 sek åpen dør, la på at jeg flyttet meg. Igjen skulle jeg strekke meg lenger og hadde med bånd. Jeg lagde lyd med den man klipser på og Cesar satt der. Oppdaget at jeg hadde glemt å sette på han halsbånd så jeg hentet det og satte på det, Cesar satt der 🙂 . Når jeg så prøvd å hekte på båndet strakte han seg bitte litt forover. Fikk nesten vondt av han når han ikke fikk godbit. Gikk et hakk tilbake og han satt der. Prøvd igjen med båndet og det gikk veldig bra. Repeterte en del ganger av og på og det gikk fint. Så ble jeg igjen litt for ivrig og skulle teste å la han gå ut for så å se om han gikk inn igjen, men det gikk ikke. Må nok jobbe med enda bedre godbiter og holde på lengre i buret med flere forstyrrelser.

I morgen skal jeg til veterinær med Obelix igjen, ikke fornøyd med progresjonen hans og jeg lurer på om det er mere galt med benet hans. Jeg får vente å se i morgen.

3 kommentarer

Filed under Annen trening

3 responses to “19/2-08, Hjemmetrening

  1. Det er rart at våre egne hunder er så forskjellige i denne treningen 🙂 Skal krysse fingre mens du er hos veterinæren idag!!!

  2. Så flink du er som holder igang! «Crate Games» høres virkelig ut som noe for oss! Leo er mildt sagt forbannet når jeg setter han i bur under stevnene. Håper det gikk bra hos vetrinæren?

  3. Då har du också börjat med Crate Games. 😉 Fin träning det. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s