1/3-08, Tønsberg

Jeg skulle jo egentlig ikke på dette stevne jeg da, og i hvert fall ikke etter at Obelix ble skadet, men stevne ble det nå likevel og jeg gikk til og med to løp 🙂

Kl. 07.00 kom Per og hentet Bodil og meg. Vi kjørte til Moss for å ta ferga kl. 08.15, men når vi kom til luka fikk vi beskjed om at ferga ikke gikk før kl. 09.00! Skal ikke referere mer fra det bortsett fra å si at det var fem++ hissige folk på kaia! Dama i luka viste seg å ta feil – ferga gikk den. Og godt var det for da rakk vi frem i tide.

Bodil hadde spurt om jeg ville gå med Zara i hopp2 liten og det sa jeg selvfølgelig ikke nei til. Men det var kun fordi Bodil egentlig skulle gå 7 løp og hun syntes det ble litt mye. Var veldig spent når jeg sto på startstreken for jeg hadde jo bare trent med Zara en gang, kvelden før i Bodil sin hage, i 5 minutter! Visste jo at Zara egentlig går med alle så det var jo bare å la det stå til. Utfordringen med Zara er at man må passe på å ikke bli for skarp i stemmen for da trekker hun seg, det liker hun ikke. Så jeg sto å øvde på å si «Zara» så lyst jeg kunne 😀 Det var en kjempe fin bane Peter Holmberg hadde satt og vi satte avgårde. Det gikk veldig bra og jeg nølte visstnok ikke i det hele tatt med føringen. Zara er rask så et sted måtte jeg gjøre Blind Cross ved et rør fordi jeg ikke rakk å snurre 🙂 Før jeg fikk sukk for meg så var vi i mål og vi gikk feilfritt !! WOW!! Det var skikkelig gøy å gå med Zara 😀 . Og bonusen kom etterpå – VI VANT! og Zara fikk første opprykksnapp til hopp klasse 3! Den hunden er god 🙂 For bare hør her, Bodil gikk agility 2 med henne etterpå og hun vant der også og fikk første opprykksnapp til agility 3! Tror nok Zara kommer til å bli meldt på til flere konkurranser for den hunden er kjempe god.

Bodil skulle gå lag med Zara, men så fikk hun spørsmål om hun ville gå med Sheltiespeed med Tiril, så da ble det et løp til på meg gitt 🙂 Lenge siden jeg har vært så spent på start streken. Jeg har jo aldri gått felthindre med Zara! Fikk beskjed om at det var bare å si «Bli» når hun nærmet seg/var på feltet, og stoppe litt opp selv. Hørtes «lett» ut…… Første hinder var hjul og så 90 graders vinkel til høyre. Zara hoppet på siden av hjulet og i og med at det var lag så tok jeg henne tilbake. Det var 4 ganger gjennom rør og to ganger over stigen ++ og det er første gang jeg på lenge at jeg har slitt med å huske banen. Vi kom oss videre og jeg krysset foran Zara på stigefelte og sa «Bli» så lyst jeg kunne og det gikk kjempe bra! Vi kom oss fint videre hopp, slalåm, hopp, rør og så var det vel 3-4 hopp og over stigen igjen, og dæ….. feltet satt igjen! Inn i nytt rør etter en vegring, og så var det slutt. Zara ville ikke i neste rør. Dette røret lå under stigen, og det endte med at hun hoppet opp på stigen. Hun hadde tatt det røret andre veien, men ikke motsatt. Zara var ikke alene om å ikke ville inn i det røret der, det var flere som hadde gjort det før henne og flere som gjorde det etter henne. Ikke vet jeg hvorfor. Men sannsynligvis har jeg enten bøyd med litt eller sagt «gjennom» litt strengt. Uansett så var det kjempe gøy å gå med Zara 🙂 !

Det var også åpen hopp og åpen agility og jeg skal si det var en fornøyd gjeng som AKKURAT rakk ferga kl. 18.00 (kjørte ombord kl. 17.59 😀 ). Bare hør her:

Bodil og Tiril: 1. plass åpen hopp mellom, 1. plass på lag og 2. plass på hopp 3

Bodil og Zara: 1. plass agility 2 liten

Beate og Zara: 1. plass hopp 2 liten

Yvonn og Bella: 1. plass agility 3 liten

Mette og Ruffen: 1. plass åpen hopp liten 

Per og Athina/Nokia: 2. plass og 4. plass (husker ikke i hva)

Jeg skulle jo egentlig bare ned og filme og det fikk jeg også gjort til de grader! Kommer til å legge ut filmsnuttene på Youtube etter hvert. De som jeg har filmet får en link på mail etterhvert som jeg får lastet inn filmene.

6 kommentarer

Filed under Agility konkurranser

6 responses to “1/3-08, Tønsberg

 1. Herlig herlig 🙂 Jeg hørte jubelhylet ditt da du løp i mål med Zara, så jeg skjønte dere hadde levert ett godt løp.

 2. Håper noen filmet deg også…. 🙂

 3. Kjempemorro å se deg og Zara 🙂
  Tusen takk for at du filmet oss !

 4. Elin og Thera

  Det er det jeg sier at du kan gå med de fleste hunder, og gøy var det å se at det gikk så fint med deg og Zara. Jeg kan tenkte meg at det var en livlig gjeng som dro hjem på lørdag. Gratulerer.

 5. Så kos å se deg igjen også! Du og Zara var jo superteamet 🙂
  Og takk for filmen, rødme rødme! Gjett hvem som trente på bom med tunnel under igår 😉

 6. Gratulerar! Kul att gå med en annan hund och lyckas så bra! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s